Бившата на шеф Манчев му спретна номер-снимка

вход през zajenata.bg
За Жената
Бившата на шеф Манчев му спретна номер-снимка
66726
Бившата на шеф Манчев му спретна номер-снимка

Бившата жена на шеф Иван Манчев - Марина определено показва, че не е страдала дълго за него след раздялата. Това, което красивата брюнетка прави в момента, със сигурност е ход, който кулинарният гуру едва ли е очаквал.


След като шеф Манчев заряза жена си заради по-младата Цветомила, която го дари със син преди едва три месеца, ето, че тя също не си е губила времето в излишни самосъжаления или депресивни състояния.

Даже напротив...

Красивата Марина отскоро е влюбена като ученичка в симпатичен и добре сложен мъж, с когото изживява бурен романс, пише "Галерия". Даже приятелите й се удивяват колко се е подмладила и разхубавила напоследък.

Любопитна подробност в цялата ситуацията е, че дори и децата й от Иван Манчев - 17-годишният Христо и 13-годишната Виктория, одобряват новия й приятел и даже нямат нищо против да делят една къща с него.

Припомняме, че Иван Манчев и съпругата му Марина се разведоха официално през август тази година, но никога не са разваляли отношенията си и днес те са повече от прекрасн.

Двамата не са се карали за нищо, нито са водили тежки съдебни битки. Манчев й остави луксозен семеен апартамент, в който преди три години наля цяло състояние.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft