Бившата съпруга на Бойко Борисов с дом-мечта в Квартала на богатите (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Бившата съпруга на Бойко Борисов с дом-мечта в Квартала на богатите (Снимки):
23276
Бившата съпруга на Бойко Борисов с дом-мечта в Квартала на богатите (Снимки):

Бившата съпруга на премиера Борисов , д-р Стела Костова , от години живее в Щатите, където обитава дом-мечта, обзаведен с вкус и стил от самата нея. Стилната къща се намира в Калифорния, в спокойния и зелен квартал „ Ориндж Каунти “ (известен като Квартала на богатите), в един от най-топлите щати на Америка, където сякаш е вечна пролет.

Къщата на бившата жена на министър-председателя е на два етажа и се отличава от съседните с чудната си градина, подредена под конец, на която би завидяла дори английската кралица.

д-р Стела Костова

Сред мебелите вътре преобладава дървото, а цветовете, които лекарката е избрала да присъстват в дома ѝ, са кафявото и бежовото.

По стените си д-р Костова е поставила сантиментални за нея произведения на изкуството и картини, а всеки свободен кът е запълнила с цветя – голямата ѝ страст.

Стела Костова дом

красив дом

уютен дом

разкошен дом

Майката на Венета – единствената дъщеря на Бойко Борисов, е любител градинар и колекционер на орхидеи – едни от най-капризните и трудни за отглеждане цветя. Голяма част от свободното си време тя посвещавала именно на поддръжката на двора си, като не се възползвала от услугите на фирми и градинари, които да слагат ред в градината ѝ.

домът на Стела Костова

красива орхидея

тузарски дом

Самата тя поливала, почиствала и подреждала растенията с внимание и търпение, а пред резултата, който д-р Костова обича да споделя с приятелите си в социалните мрежи, ахват всички. Редом с редките видове дръвчета и цветя тя отглежда и домашни биозеленчуци, като преди време показа насажденията си с български домати.

цветна градина

красив двор с палми

Въпреки че професията ѝ е изключително натоварена и лекарката е на разположение за обаждания от пациентите си 24 часа в денонощието, Стела е домакиня за пример. Приятелките ѝ открито се възхищават на усета ѝ за подредба на дома, трапезата и отношението ѝ към всеки малък детайл. Наравно с градинарството и интериора сред любимите ѝ занимания са и разходките с нейните домашни любимци, кучетата Айра и Бетина, които винаги присъстват в снимките ѝ.

Дай твоята оценка:
4 от 6 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft