11 Март 2013
                
                53034
            
                                                                        Салата от леща
                                                                                                
                            Бобена салата
                                                                                                Хумус рецепта
                                                                                                Патладжани със сусам
                                                                                                Гъбена супа
                                                                                                Червена леща с кокосово мляко
                                                                                                Крем супа от тиквички
                                                                                                Баница с картофи
                                                            
                Бобена салата
	0,5 кг бял едър боб (тип Гигант)*
	2 глави лук
	200 мл. зехтин
	4 с.л. ябълков оцет
	1 ск. чесън
	½ ч.л. сух джоджен
	½ ч.л. чубрица
	сол на вкус
Бобът се накисва в студена вода за една нощ, след това се сварява и отцежда. Лукът се нарязва на полумесеци и се запича на сух тефлонов тиган за няколко минути. Чесънът, зехтина, оцета и подправките и се пасират и се разбъркват с боба (не трябва да е топъл, за да не се разкашка). Хубаво е да преседи около час преди консумация.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                            







