Болен от коронавирус се сбогува с приятелката си със съобщение и почина-Снимка

вход през zajenata.bg
За Жената
Инциденти
Болен от коронавирус се сбогува с приятелката си със съобщение и почина-Снимка
11012
Болен от коронавирус се сбогува с приятелката си със съобщение и почина-Снимка

В град Рексъм, Уелс, мъж почина от коронавирусна инфекция по време на самоизолацията си. За прощалното му послание към любимата разказа „Мирър”.

  47-годишният Тим Гали почувствал леки симптоми на заболяването на 21 март след ергенско парти.

Първоначално леко го драскало гърлото, но после вдигнал температура. В понеделник, 23 март, решил да не ходи на работа и за всеки случай се изолирал в дома си. За да не зарази приятелката си, той я помолил да не го посещава. „Разбира се, започнах да се притеснявам за него, когато вдигна температура.

Притеснявах се, че има коронавирус. Но той се опитваше да ме предпази и ми забрани да ходя да го виждам”, разказва 46-годишната му приятелка Дона Катбърт. Жената настоявала да се обади на Спешна помощ, но Гали продължавал да я уверява, че не е много зле.

„Казваше, че симптомите му не са критични, а в момента лекарите са заети с по-сериозни случаи”, поясни тя. В понеделник вечерта Катбърт му написала съобщение.

Тя се опасявала, че заради състоянието му скоро няма да се видят. „Не говори глупости, естествено, че ще се видим скоро”, написал в отговор Тим. На 24 март Гали спрял да отговаря на обажданията й. Катбърт помолила съседите му да проверят какво се случва. Те го открили в безсъзнание и позвънили на бърза помощ.

Лекарите в защитни униформи влезли в дома му и установили, че е умрял от COVID-19. „Не мога да спра да мисля, че е бил съвсем сам. Тим спазваше всички предпазни мерки, но вирусът успя да се добере и до него. Сърцето ми е разбито на парчета”, казва съкрушената му приятелка.

Дай твоята оценка:
1 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft