Булимичка вече е щастлива от килограмите си, след като подмина 130

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Женско здраве
Булимичка вече е щастлива от килограмите си, след като подмина 130
1509
Булимичка вече е щастлива от килограмите си, след като подмина 130

На 11 години тя страдала от булимия, а всяко лято родителите й я изпращали в лагер за пълни деца. Но в момента, в който Джейн Дарк престанала да се опитва да отслабва, се превърнала в един наистина щастлив човек.

Момиченцето живеело в Портлънд и още от детството си било пълно, независимо, че се занимавало с танци, гимнастика и различни видове спорт.

 

Освен това родителите непрекъснато натяквали на Джейн, че трябва да отслабне. На възраст от 8 до десет години тя непрекъснато опитвала да свали килограми и пробвала всякакви диети, но това предизвиквало още по-голяма паника, защото не постигала успехи, съобщава The Sun.

"Откакто се помнех, винаги се срамувах как изглеждам и бях в депресия. Възрастните ме мачкаха, напомняйки, че животът ми ще се промени, ако отслабна". Единственият изход за малката Джейн се оказала булимията. На 20 години тя започнала и да приема таблетки за отслабване, ограничавайки се с храната и прекарвайки часове във фитнеса. 

Но колкото и да отслабвала, щастието не идвало.  Тогава момичето престанало да измъчва тялото си и създала собствен блог, където помагала на хора като нея да приемат себе си.  Сега Джейн тежи 133 кг, но твърди, че никога не се е чувствала толкова щастлива. "Можем да живеем в по-добър свят, но всеки от нас трябва да приеме съзнателно участие в създаването му. Нека сърцето да води човек, а не той него. Трябва да сме свободни", твърди смелата млада жена.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft