Бум на звездните първолаци у нас - ето кои известни личности у нас изпратиха децата си в първи клас (СНИМКИ)

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Бум на звездните първолаци у нас - ето кои известни личности у нас изпратиха децата си в първи клас (СНИМКИ)
8283
Източник: blitz.bg
Бум на звездните първолаци у нас - ето кои известни личности у нас изпратиха децата си в първи клас (СНИМКИ)

По традиция ви представяме децата на известните личности у нас, които всяка година на 15 септември пристъпват прага на училище за първи път . И тази година гордите родители не пропуснаха да се похвалят със своите наследници и публикуваха мили семейни кадри в социалните мрежи. 

Оказа се, че 2022 е особено "плодовита" на звездни първолачета .

 

Фолк звездата Константин е от звездите, които изпращат първолак. Малкият му син Александър от тази година е ученик, но вероятно майка му ще бъде тази, която ще помага с уроците и домашните. Покрай многобройните ангажименти и нощни участия, Коцето намери време да придружи наследника си в този важен за него ден. 

Константин първокласник

Александър ученик

Константин дъщеря

Семейство Джаферович също се радва на първолак. Жени и Ваня имат по-голяма дъщеря, но сега ще им се наложи отново да си припомнят уроците с малкия им син. "Честит първи учебен ден, мили деца! На добър час! Аз съм една щастлива майка на първокласник и четвъртокласничка и още по-щастлива съм, че на този празник присъстват и техните прабаба и прадядо", обясни звездата от "Игри на волята".

Джаферович деца

Ваня Джаферович син

Джаферович ученици

Общият наследник на продуцена на "Фермата" Иван Христов и Ирина Тенчева също тръгна в първи клас. Има някои неща, които дори да се случват за четвърти път, всъщност отново са за първи. Благодарим на Съдбата за възможността да преживяваме отново вълнението от 1-вия учебен ден. На добър час на всички деца!  П.п. Няма да ви лъжем…поплакахме", пише в социалните мрежи влюбената двойка. 

Ирина Тенчева и Иван

Ирина Тенчева син

Синът на Биляна Гавазова от вчера е в първи клас, което донякъде обяснява изненадващото й напускане от бТВ. Вероятно иска да прекарва повече време с него и да може да му помага с учебния процес. 

Биляна Гавазова семейство

Биляна Гавазова първокласник

Дъщерята на Александър Кадиев е посредното известно дете, което прекрачва училищния двор за първи път. Актьорът и вече бившата му жена се събраха на този ден и като едно истинско семейство изпратиха Кати към този нов етап от живота й. В училищния двор се появи и нейната баба Катето Евро, която събра всички погледи с емоционалността си и сълзите от щастие. 

Кадиеви първокласничка

Сашо Кадие първокласничка

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft