Бързи прически за парти

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
Бързи прически за парти
14442
Бързи прически за парти

 

 

 

 

 

Когато разберете, че тази вечер ще има парти и то започва само след няколко часа, за вас не е много трудно да изберете набързо един от тоалетите си в гардероба. Но избирането на прическа е съвсем друг въпрос.

Случвала ми се е да ми отнеме повече от час да реша каква прическа точно искам. Понякога толкова много се заплесвам, че закъснявам и изпускам половината парти. В тази статия ще ви покажа няколко начина за спретване на бърза парти прическа, минути преди то да започне.

 

Вързана на плитка

Ако косата ви не е съвсем чиста, най-доброто решение е да я вържете на плитка, което ще прикрие това. Има много различни видове плитки. Изберете един от тях и скрийте косата си от хората, които по принцип ще забележат, че тя не е толкова бухнала и мека, както обикновено. Можете да вържете цялата си коса на вдигната конска опашка, или пък да я вдигнете на модерните за сезона кокове. Другият възможен вариант, ако можете да плетете, е рибената кост или пък сладки плитки от двете страни. Независимо какво ще решите, изпробвайте една от тях и вижте ефекта.

 

Сложете си панделка

Ако все пак решите да сплетете косата си, може да направите прическата си по-интересна, като сплетете панделка в плитката. Според мен ярките панделки и ленти са супер подходящи за парти. Можете дори да вържете косата си на кок и да поставите панделката на него или някъде в предната част на косата ви. Ще бъдете изненадани колко много панделката ще промени прическата ви. Те могат да направят дори и лошата прическа да изглежда добре.

 

Чудесата на фибичките

Използвайки фибички можете да направите косата си в различни невероятни форми. Можете да си вземете цветни или блестящи фибички, които да добавите към прическата си в зависимост от случая. Фибичките да един много прост аксесоари, който обаче върши чудеса с вашата прическа.

 

Сложете си шапка

Ако прическата ви не се получи си сложете шапка. Ще бъде добре, ако имате богат избор на шапки, защото стандартните спортни шапки с козирка не са подходящи за парти. Аз събирам косата си на горната част на главата, слепвам я и си слагам отгоре шапка. Моята коса не е много гъста, така че лесно мога да я скрия под шапката. Когато косата ви не изглежда добре само в корените шапката върши перфектна работа. Може би носенето на шапка, само за да прикриете корените на косата си е всичко, от което имате нужда. Този вариант е изключително полезен, когато много бързате и нямате никакво време за прическа.

 

Използвайте бебешка пудра за да прикриете мазните корени

Не си спомням от къде знам този трик, но предполагам, че съм го чела в някое списание. Ако косата ви се е омазнила в корените и нямате време да я измиете, нанесете бебешка пудра на скалпа си. Разтрийте добре пудрата в корените на косата си, за да не изглеждате така, сякаш някой ви е ударил с кутия пудра захар. Пудрата ще намали омазняването на главата ви и ще ви спечели екстра време, преди измиването й.

 

Добавете малко блясък

Допълнителният блясък изглежда страхотно на парти прическа. Според мен блестящите аксесоари са много подходящи за парти и повечето хора имат такива, останали от някой празник или официално събитие. Ако нямате такива аксесоари под ръка, то със сигурност имате колие с блестящи и ярки мънисти. Аз съм използвала различни колиета, които съм навивала около конската си опашка за да я направя по оригинална. Най-подходящите колиета за този тип прическа са тези с маниста, нанизана на кожена връзка или корда. Металните колиета могат да увредят и накъсат косата ви, така че не ги използвайте за прическата си.

 

Съберете косата си на кок

Повечето дами могат да вържат косата си на кок, независимо какъв тип коса притежават. Хванете кока с ластичка или красива шнола, а стърчащите по-къси кичури от косата си с фибички. Можете да използвате и фибички с пайети за още по атрактивна визия. Можете да увиете кока си с голяма цветна панделка или красив цветен шал. Бъдете екстравагантни, защото това все пак е парти!

 

Добавете малко къдрици

Новите маши за коса навиват косата ви за отрицателно време. Веднага когато разберете, че ще ходите на парти, включете машата си и само докато изберете и изкарате тоалета от гардероба си, тя ще е готова за употреба. Добавянето на няколко къдрици в косата ви ще я направи по интересна и обемна. Можете да накъдрите само предните два кичура от косата си, а останала част да вържете на конска опашка или кок.

 

Сигурна съм, че ще използвате поне един от тези трикове за бърза парти прическа следващия път, когато инцидентно решите да ходите на парти. Да получиш покана за парти в последния момент не е много приятно за жените, но сега вече и ние имаме своите трикове, за бързо приготвяне.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft