Венера влиза в Козирог на 3 февруари - сезонът на любовта започва с ГРЪМ И ТРЯСЪК.

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Венера влиза в Козирог на 3 февруари - сезонът на любовта започва с ГРЪМ И ТРЯСЪК.
19717
Венера влиза в Козирог на 3 февруари - сезонът на любовта започва с ГРЪМ И ТРЯСЪК.

Месец февруари чука на вратата и ще донесе сезона на любовта с него. За така наречения метафизичен свят не е изненада, че на 14 февруари е Ден на Свети Валентин.

Тъй като февруари е месец номер две на всяка година, от нумерологична гледна точка, 2 представлява мир, партньорство и хармония.

Вече са докоснати струните на сърцата ви? Ако това не е достатъчно, периодът, който идва ще подготви живота ви за любов и романтика.

Продължете да четете и открийте каква космическа енергия и активност да очаквате през следващите няколко седмици.

Прогноза за февруари: Романтиката и любовта са в звездите.

Планетата Венера ще влезе в знака на Козирога на 3 февруари, който е най-трудолюбивият и ентусиазиран знак на Земята и който знае как може да направи нещата да се случват.

Този знак дава приоритет на почтеността и уважението, така че по времето, когато планетата на любовта влезе в нейния свят, ще е време да се заемем с нея и да я осмислим.

Трябва да използваме транзита, за да бъдем истински за нашите нужди и това, което смятаме, че заслужаваме - ако сме в романтична връзка, не трябва да даваме обещания, които не можем да изпълним.

На 10 февруари планетата Меркурий ще се премести от Водолей в знака на Риби и ще се задейства сферата на въображението и романтиката. Това ще бъде отличен шанс да излеете сърцето си чрез думите. Трябва да позволим на нашите близки да знаят нашите чувства.

На 14 февруари, по време на Деня на Свети Валентин, планетата Марс, която управлява сексуалното желание, ще влезе в чувствения знак на Телец. Освен тази сексуалност, тази планета е и владетел на нашата способност да следваме нашите желания.

Телецът е свързан с ангажираността. Ако човекът, който желаем, добави дългосрочна и реална стойност към нашия живот, ние трябва да подредим стремежа си към нещата, които са устойчиви, уникални и дори наистина приятни за нас.

На 18 февруари Слънцето ще влезе в знака на Риби. Този период ще насърчи всеки един от нас да вярва в романтиката и любовта - тази любов, която надхвърля тялото, пространството и времето. По време на транзита трябва да насочим силите на съпричастност, сърдечно въображение и състрадание и да ги вмъкнем във всичко, което правим.

През този период от годината чувството за самота не е съвсем необичайно - но трябва да помним, че любовта може да дойде в много различни форми, винаги да е около нас и да ни чака да се отворим и след това да я получим.

Идва период, в който трябва да „заземим“ своите чувства и страсти и да ги трансформираме към щастлив, семеен живот. Чувството за несигурност изчезва.

Времето е подходящо да се завършат старите дела, да се доведат проектите до завършек.

Енергията на знака Козирог не дава нищо даром, но за сметка на това ни позволява да градим здрава основа. Колкото повече се стараем да поддържаме отношенията си и колкото по-склонни сме да отдадем времето и вниманието ни на другия, толкова по-здрави връзки ще изградим и по-удовлетворени ще се чувстваме в последствие.

Този период ще бъде успешен в любовен план за земните знаци Телец, Козирог и Дева. Тези от тях, които имат връзка, ще я задълбочават, докато тези, които са свободни ще имат шанса да срещнат човек, с когото сериозно да се обвържат.

Въздушните знаци Водолей, Близнаци и Везни ще печелят сърцата на хората от противоположния пол с чар и всеотдайност, но е важно да са внимателни с обещанията, които дават.

Огнените знаци Стрелец, Овен и Лъв ще доказват любовта и интереса си към другия с материални неща.

Водните знаци Скорпион, Рак и Риби е възможно да възобновят стара връзка и да преоткрият отдавнашна тръпка, с която имат недоизживени моменти.

Не очаквайте в периода на Венера в Козирог, бурни чувства и внимание от околните, душевната топлина ще бъде много премислена и силно ограничена. Ако някой прояви интерес към вас трябва да знаете, че това са много сериозни и узрели чувства.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft