Вижте най-дългите нокти в света!

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Вижте най-дългите нокти в света!
11913
Източник: novini.bg
Вижте най-дългите нокти в света!

Най-дългите нокти на планетата в момента принадлежат на англичанката Лару Драмонд. 54-годишната жена не ги е рязала от осем години.

Отнася се към тях така трогателно, сякаш са живи същества – даже им измисля имена!

В детството си Лару кажи-речи нямала нокти, защото постоянно ги изгризвала, разказват от medikforum.ru. Когато била на 13 случайно се запознала с жена, която имала твърде много дълги нокти. Това така я поразило, че решила и тя да направи като нея.

Години наред носела дълъг маникюр, но постоянно съжалявала, когато трябвало да изреже част от порасналото. Преди осем години, когато маникюрът й бил 7-сантиметров, Лару решила да не пипа повече нищо.

Как се приготвя храна с 35-сантиметрови нокти?!
Сега те са дълги 35 сантиметра и, меко казано, не правят живота й много комфортен. Най-малко 30 минути всеки ден трябва да се отделят за грижи по ноктите, а ежемесечните разходи за тях са от порядъка на 100 паунда. В тези пари влиза и лакирането им – процедура, която продължава средно по 12 часа.

Лару е майка на четири деца и изобщо не може да се каже, че й липсват занимания с ръцете. Приготвянето на храна и дори обикновеното ходене в тоалетната са нещо доста сложно при този „бонус” на ръцете й! Но тя изобщо не си представя, че ще се откаже.

Жената с най-дългите нокти е решила да ги остави да растат, колкото могат. С парите, които е похарчила за ноктите си, Лару Драмонд е можела да си купи хубав автомобил. Но просто е предпочела нещо друго- дългите нокти

Loading the player...
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft