Висока каскада: Най-стилната прическа за 2021 (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
Висока каскада: Най-стилната прическа за 2021 (Снимки):
11165

Рядко една прическа има толкова преобразяващ ефект както каскадата . Тя буквално променя структурата на косата, правейки я обемна, визуално я сгъстява и дава на лицето онзи младежки вид, който жената губи с наближаването на 40-те.

Днес ви предлагаме да разгледате един от най-ефектните варианти на тази стилна прическа - високата каскада .

Дължина на рамото

Един от най-често срещаните варианти, който подхожда на абсолютно всички, независимо от възрастта и типа на лицето. Каскадата с дължина по-къса от средната е подходяща за коса от всякаква структура. Оформянето ѝ не отнема много време, ако фризъорът си знае работата.

висока каскада над рамото

Висока корона

Оригинална прическа, която ви позволява да коригирате формата на лицето. Ако имате ъглови черти и широк овал, този модел е перфектен. Правилният бретон и красивото оцветяване ще завършат външния вид.

прическа висока корона

висока каскада с бретон

висока каскада с удължение

модерна висока каскада

Средна дължина

Със средна дължина можете да експериментирате, като създавате плавни или остри преходи-слоеве. Всякакъв вид бретон и стилно оцветяване са страхотни тук. Короната в този модел е къса, а следващите нива са удължени. Що се отнася до преходите, всякакъв вид, дори асиметрични, стои ефектно.

висока каскада средна дължина

висока каскада подмладяващ ефект

висока каскада тъмен цвят

висока каскада руса коса

За кого е предназначена каскадната прическа?

Каскадната прическа е една от най-универсалните, тя подхожда на всички, ако правилно поставите акценти и изберете правилно дължината на косата си. Косата може да бъде права, къдрава, тънка, плътна, рядка, гъста.

Техниката на наслояване дава възможност да се олекоти гъстата и тежка коса, а към рядката се добавя желаният обем. В допълнение, каскадните прически перфектно коригират несъвършенствата на лицето, отвличат вниманието от тях и крият свързаните с възрастта промени.

висока каскада дълга коса

дълга висока каскада

висока каскада дълъг вариант

висока каскада тъмен цвят

Помислете за вашия тип лице, статус и възраст, когато избирате каскада, има много вариации в представянето, можете да изберете отличен модел за всеки тип. Каскадните прически са много женствени и създават впечатление за добре поддържан външен вид.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft