Всички се обединиха в подкрепа на съпруг, чиято жена е бременна и иска да направи аборт поради нелепа причина

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Бременност
Всички се обединиха в подкрепа на съпруг, чиято жена е бременна и иска да направи аборт поради нелепа причина
11358
Всички се обединиха в подкрепа на съпруг, чиято жена е бременна и иска да направи аборт поради нелепа причина

Ще ви разкажем историята на една жена, която научи, че е бременна, а след това последва нещо шокиращо. Приятелят й се обърна към потребителите на Редит за помощ, защото вече се чувства безсилен и е в безизходица.

Когато двамата се запознали и по времето, в което излизали, приятелката му често споделяла, че иска да има момиченце и даже се шегувала, като казва, че, ако е бременна с момче, директно ще направи аборт.

Дори и след сватбата им мъжът не придавал особено внимание на думите на половинката си, мислейки, че когато часът настъпи, жената със сигурност ще промени отношението си.

Е, времето дошло – приятелката му забременяла. В 20-та седмица двойката отишла при гинеколог, за да се направи ултразвук и се оказало, че детето им ще е момче. Когато чула новината обаче, младата дама избухнала и се разкрещяла, че не иска да гледа такова изчадие.

„Тогава осъзнах, че всичките ни разговори през годините за това не са били шега. Надявах се, че всичко е от хормоните, но нещата не се нормализираха и на следващия ден“, признава мъжът.

Естествено, напрежението в семейството започнало да расте, а човекът продължил да намира поведението на съпругата си за странно. Момичето не желаело да говори за деца и всеки път, щом подемал темата, жената му просто започвала да плаче. Понякога дори си позволявала да го обижда и гони от дома им.

Много хора в интернет се обединиха в подкрепа на мъжа. Доста потребите на социалните мрежи изказаха различни хипотези за поведението на приятелката му. Според хората това да имаш бебе е истинска благословия и е грях да се разстроиш, защото не е от пола, който ти се иска.

Двама души решиха да дадат съвети на мъжа, който се чувства в безизходица.

Една анонимна дама изказва мнението, че приятелката му минава през предродилна депресия. Тя го съветва постоянно да помага на жена си и да я подкрепя максимално. Според нея проблемът е в това, че тя се чувства стресирана, защото осъзнава, че губи контрол над тялото си и с нея може да се случват неща, които наистина няма как да контролира. Тя е на мнението, че трябва да направят всичко възможно да задържат детето, а след раждането, когато тя отслабне и животът й отново е в ритъм, психическото й състояние ще се нормализира.

Друг потребител в мрежата споделя, че е минал през подобна ситуация и най-добрият вариант е съпрузите да говорят един с друг.

„Тя просто си мисли, че отглеждането на момче е много трудно, докато момичетата са по-спокойни и лесни за гледане. Това обаче не е така, децата са си деца, без значение от пола“, споделя потърпевшият.

А за вас полът на бебето би има имал такова огромно значение?

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft