Втори дубъл: Лоренцо доведе на Софка нова снаха - дадоха им благословия! (СНИМКИ)

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Втори дубъл: Лоренцо доведе на Софка нова снаха - дадоха им благословия! (СНИМКИ)
73939
Източник: bgdnes.bg
Втори дубъл: Лоренцо доведе на Софка нова снаха - дадоха им благословия! (СНИМКИ)

Голямата сватба, която всички чакахме от единствения наследник на Софи Маринова , Лоренцо , така и не се случи. Припомняме, че през 2023 г.

певицата организира пищен годеж на сина си и тогавашната му избраница Мария, но само след няколко месеца последва раздяла.

Междувременно Лоренцо на два пъти си имаше вземане-даване с полицията, а ромската перла погреба баща си в края на годината.

Сега ще бъдем свидетели на втори дубъл - нова снаха получи благословията на Софи. Името на момичето е Катерина и според слуховете именно тя е причината Лоренцо да отмени сватбата си с Мария. 

Лоренцо, Софи и Катерина

Лоренцо сменя гаджетата често

Както винаги, ромската перла е останала възхитена от "снахичката" и много я харесала. Именно Софка качи снимка на младите влюбени, под която постави едно сърчице. Маринова била категорична, че Катерина има ангелско лице и е точно за наследника й.

Никога досега ромската перла не е казвала лоша дума за някое от завоеванията на сина си. Софка по принцип гледа да не се меси в живота на единствения си наследник. Но Лоренцо много държи майка му да изкаже мнението си за по-сериозните му гаджета. Точно поради тази причина младият певец, който наскоро не е избухнал с песен, изчаква да види как ще се развият отношенията му с девойките и чак тогава ги среща с популярната си майка.

Софка се надявала, че с Катерина Лоренцо ще спре да се забърка в проблеми и скандали. Мацката до единствения наследник на Маринова се стремяла да го пази от "приятели", които го тикат по лошия път, по който бе тръгнал.

А дано!

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft