Вторникът ще донесе началото на нещо ново за бъдещето на 3 зодии, а водинте зодии ще се радват на успехи, които са вълнуващи

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Вторникът ще донесе началото на нещо ново за бъдещето на 3 зодии, а водинте зодии ще се радват на успехи, които са вълнуващи
3387
Вторникът ще донесе началото на нещо ново за бъдещето на 3 зодии, а водинте зодии ще се радват на успехи, които са вълнуващи

Вторникът ще предложи на зодиите много емоции и нови вазможности за някои от тях. Денят е благоприятен и за много любов и топли чувства между партньорите.

Няколко са зодиите, които ще имат плодотворен ден в областта на работата си и личните дейности, свързани с документи и администрация. Всичко ще минава по вода и ня,ма да имате никакви спънки. Възможно е жените на средна възраст да чуят клюки по техен адрес, пуснати то жена от зодия Риби, Рак или Скорпион. Важно е да не им обръщат внимание, за да не успеят клюкарите да ги уязвят. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец,във вторник ще трябва да бъдете по-отговорни към задачи свързани с пари или документи. Не отлагайте нищо за утре, а ако вече сте отложили нещо, днес непременно го направете. Семейството и роднините ви днес ще имат нужда от вас, дори само за да разговаряте за последните събития в живота на ваши близки. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, във вторник ще сте уязвими откъм илюзии и грешки, които ще създадат сериозен хаос в живота ви. Може неправилно да прецените някого, да се доверите на човек, който не заслужава доверието ви, да вземете погрешно решение за бъдещето си. Особено нестабилни или проблематични ще бъдат отношенията ви с жени. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, вторник ще бъде благоприятен ден за любов, романтични запознанства и срещи. Лесно ще се въодушевявате от комплименти или сладки думи. Бъдете разумни и не се поддавайте на фалшиви ласкателства. Днес ще запончете да градите нещо, което е важно за бъдещето ви. Този ден може да бъде запомнен с важно събитие или разговор с мъж роден под знака на Риби, Рак или Скорпион. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник ще се разочаровате от приятел или ще преживете много емоционално неприятна ситуация в неговия (нейния) живот. Това ще бъде успешен и важен ден за вас, затова концентрирайте се върху важните си задачи и не разпилявайте времето си в приказки и срещи, които не са важни в този момент.  

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft