26 Март 2012
                
                431566
            
                                                                        Понеделник  Пилешко със сметанов сос
                                                                                                Понеделник Мусака от чушки, сирене и яйца
                                                                                                
                            Вторник  Вити шишове
                                                                                                Вторник  Тиквички с ориз и картофи
                                                                                                Сряда  Месо с доматен сос
                                                                                                Сряда  Броколи със сметана и кашкавал
                                                                                                Четвъртък  Пиле Беарнез
                                                                                                Четвъртък  Спанак с ориз
                                                                                                Петък  Гювечета със свинско
                                                                                                Петък  Чушки-гондола
                                                            
                Вторник Вити шишове
	1 кг кайма
	Подправки по желание, в случая:
	2 с.л. червен пипер
	1 ч.л. черен пипер
	1/2 ч.л. бял пипер
	3 скилидки чесън, пасиран
	1 глава лук, настъргана
	4 с.л. магданоз, на ситно
	2 с.л. див лук, на ситно
	2 с.л. риган, сушен
	1 ч.л. чубрица
	2 бр. яйца
	150 мл прясно мляко
	галета
	хлебно тесто по избор
	Фурната се загрява на 200 С. Каймата се омесва с подправките, яйцата, млякото и толкова галета, че да стане твърда. Оставя се да престои няколко часа. Замесва се тестото и се оставя да втаса. От тестото се приготвят фитили.
	На шишовете се нанизва каймата (като за Адана кебап). Около каймата се усукват фитилите. Шишовете се пекат до покафеняване на хляба.
	Сервират се веднага. 
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







