Голи снимки опозориха Красимира от "Фермата" (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Голи снимки опозориха Красимира от "Фермата" (Снимки):
238171
Източник: blitz.bg
Голи снимки опозориха Красимира от "Фермата" (Снимки):

Красимира Цочева - красивата фермерка от родното риалити, призна за един от най-конфузните мигове в живота си. Разказът ѝ направо взриви "Фермата", а пикантните детайли разкри самата Краси.

В поредния епизод на риалитито участниците трябваше да разкажат за най-унизителния миг в живота си и Цочева заби гвоздея на вечерта с разказа си за пикантна фотосесия , която ѝ излязла буквално през носа.

Срамната история за дибидюс снимките на красавицата би всички останали признания. Красимира разказа как в началото на връзката с бащата на сина си решила да изненада приятно любимия си, щракнала се гола в разнообразни пози и му изпратила пикантните кадри .

Красимира Фермата

Възхитен, той ги запазил на DVD. В онзи момент не подозирал, че еротоманията ще му изиграе лоша шега. Месеци по-късно Краси била поканена да празнува за първи път Бъдни вечер с родата на половинката си, близо трийсет души.

В пика на светия християнски празник един от гостите предложил да послушат музика. По злощастно стечение на обстоятелствата, някой посегнал към еротичното DVD, без да подозира какво се крие в него. Когато дискът се завъртял, компанията замръзнала шокирана.

Красимира Цочева

На плазмения телевизор в хола греела Красимира както я е майка родила. Ченетата на гостите увиснали, бабата изпуснала питката. За да замаже конфузната ситуация, мъжът на засрамената Краси грабнал дистанционното и се опитал да спаси достойнството й.

В притеснението си обаче, вместо да извади диска, той извъртял всички голи снимки пред погледа на възмутените роднини. "Така завърши първата ми Бъдни вечер с неговото семейство. Много тиха и свята нощ беше", обобщи Красимира на фона на бурния смях на останалите фермери.

Дай твоята оценка:
4 от 8 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft