Гювече с кюфтенца
    
    
    
                
            
                17 Септември 2013
            
            
            87199
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Омесете кюфтета от каймата и част подправките, след което леко ги запържете - да станат полуготови. Задушете в мазнината от тигана ситно нарязаните лук и чушки и настърганите домати. Слагайте във всяко гювече по 2-3 кюфтета, залейте ги със зеленчуковата смес и поръсете с останалите подправки. Запечете ги похлупени за 15-20 мин. След като ги извадите, поръсете с настърган кашкавал, счупете по 1 яйце във всяко гювече и ги запечете отново за около няколко минути. Поднесете ги с пържени картофки или пресен хляб.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








