Двойка успя да свали общо 350 кг за кратък период от време

вход през zajenata.bg
За Жената
Двойка успя да свали общо 350 кг за кратък период от време
4676
Двойка успя да свали общо 350 кг за кратък период от време

През 2016 година двойка тежеше общо почти 350 кг. Съпрузите са от Индиана, САЩ и се заели наистина сериозно с трудното начинание да отслабнат значително са успели, най-вече заради волята, която имат и дисциплината, която умеят да спазват. 

Двамата постигат невероятна трансформация, като успели да намалят гигантската консумация на 8000 калори, които приемали дневно.

„Нямахме режим за хранене, който да следваме, операция или личен треньор, той имаше мен, аз имах него и мотивацията да работим усилено всеки ден.”

“Искахме да станем родители в бъдеще и да живеем дълго време ”- пише Лекси в Instagram, където споделя своята история и снимки, на които е много трудно да ги разпознаеш.

Те се оженили през 2015 г.

и консумирали по 8000 калории на ден.

След като престанали да ядат бърза храна, да си готвят и да ходят на фитнес 5-6 пъти седмично, те свалили половината от теглото си за 12 месеца.

Лекси сваля 136 килограма. През този период Лекси вече има 500 000 последователи в Instagram, които били възхитени от нейната упорита работа и решителност.

„Не е нужно да живееш по този начин до края на живота си. Това си казах аз и започнах! ”- спомня си тя сега. Тя споделя, че съпругът й се държи по същия начин, както и когато е била с повече килограми.

„Той никога не е обръщал внимание на килограмите ми и никога не ме е карал да се променя или да се почувствам зле. Той винаги се отнасяше към мен като към красавица.

Любовта няма ограничение за килограми или години.

Заобиколете се от хора, които виждат колко прекрасни сте, дори когато самите вие не го забелязвате.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft