Джизъса го удари на чувства - написа трогателно послание към Златка по случай годишнината им:

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Джизъса го удари на чувства - написа трогателно послание към Златка по случай годишнината им:
4813
Източник: razkritia.com
Джизъса го удари на чувства - написа трогателно послание към Златка по случай годишнината им:

Благой Георгиев не изглежда като човек, който ще се разчувства публично, но сега доказа, че в него дреме истински поет по душа. Поводът за това бе първата годишнина от връзката им със Златка Райкова , а Джизъса отправи към половинката си, която очаква от него първородната си рожба, трогателно послание в социалните мрежи

„Измина една година!!! Една година, откакто сме заедно.

Една година, в която на нас ни се случиха неща, за които някои хора трябва да чакат цял живот. Но не това е най-важното. По-важното е, че аз намерих човека и жената, която винаги съм търсел.

Намерих любовта, която така и не намирах. Намерих приятеля, на който мога да разчитам винаги. Намерих човека, който ще застане винаги зад мен, без значение обстоятелствата“, излива чувствата си Благой към своята любима Златка. „Маци, благодаря ти, че те има и че си с мен. Обичам те безкрайно!!!“, пише още Георгиев.

Златка и Благо

Признаваме си, че и нас подобно послание би ни разчувствало до сълзи. Засега остава неясна реакцията на Златка, тъй като тя все още не е отговорила на своя любим и не му е честитила първата годишнина, поне не и в социалната мрежа. Как ще отпразнуват личния си празник, не е ясно, но като се има предвид състоянието на Райкова, наздравиците са забранени.За една година Златка и Благой преживяха наистина много като двойка. Първоначално феновете не вярваха, че любовта им ще издържи много време, но по всичко личи, че не са били прави и те все още са заедно.

А скоро им предстои и едно от най-хубавите събития за всяка млада двойка, а именно посрещането на първия им общ наследник. Откакто е бременна, Златка и нейният любим са се отдали на почивка и обикалят по морските курорти, както в България, така и в чужбина, в очакване на бебето.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft