Дневен хороскоп за събота, 22 април-РИБИ Лоши външни влияния, ВОДОЛЕЙ Чудесен ден

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Дневен хороскоп за събота, 22 април-РИБИ Лоши външни влияния, ВОДОЛЕЙ Чудесен ден
60228
Дневен хороскоп за събота, 22 април-РИБИ Лоши външни влияния, ВОДОЛЕЙ Чудесен ден

Събота ще бъде сравнително спокойна за всеки, който се стреми към почивка и възстановяване на силите. Други от вас обаче ще предпочетат по-сериозна активност от личен и делови аспект.

Дневен хороскоп ОВЕН

Силни неудобства

              Въпреки неудобствата, тягостните обстоятелства и силните пречки, характерни за преобладаващата част от представителите на Овен, събота предоставя шанс за реализиране на личните и деловите цели.

Познат човек от обществените среди ще „насъсква” някой от околните срещу вас.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Проявете решителност

              Ако Телците са категорични за реализацията на целите си независимо от наличните условия, събота ще ги зарадва със сполука. Действайте категорично и знайте, че сега нерешителността и колебанието са вашите най-големи препятствия към успеха и реализацията ви в дадена сфера.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Пазете се от измамници

              Денят е благоприятен и гарантира успех на представителите на зодията, но предупреждава да сте предпазливи и да действате внимателно днес и през следващите девет дни, защото може да се окажете жертва на безскрупулни измамници. Затруднени контакти в обществените среди.

Дневен хороскоп РАК 

Тежък ден

              Днес личните проблеми, характерни за голяма част от родените в зодията се превръщат в изразителни пречки за разгръщането на мнозина от Раците. Обикновено са психологически, но има и любовни. Решаването на последните за доста от вас ще е почти невъзможно или много мъчително.

Дневен хороскоп ЛЪВ 

Не се подавайте на нервност!

            Силно успешен ден, предоставящ предимство на Лъвовете за разрешаване на финансови цели, спорове с някого и за осъществяване на намерения в обществените среди. Важно условие за сполуката ви е спокойствието! Подадете ли се на мощния си нервен импулс ще провалите възможностите си.

Дневен хороскоп ДЕВА 

Владейте се!

              През този ден за Девите е характерно силното нервно напрежение, което ще демонстрирате много остро пред околните. Не е изключено при въпросната невъздържаност да оставите „отворена вратата”, през която неприятностите безпрепятствено ще се „настанят” в непосредствена близост до вас.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ 

Емоционална преситеност

               Възприятията на Везните са моделирани от емоциите през този ден.  Събота съвсем неусетно може да се окаже презаредена с асоциации, събуждащи както положителни, така и негативни емоции. Последните съвсем неочаквано и без затруднения може да ви потиснат по някакъв начин.

Дневен хороскоп СКОРПИОН

Нервно начало на деня с чудесен край

              Нервен ден, който ще започне със значително напрежение за преобладаващото мнозинство от Скорпионите. По-късно през деня напрежението ви ще се стопи, а късметът ви ярко ще блесне и ще последват чудесни възможности за осъществяване на личните или деловите цели, които преследвате.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Внимавайте!

              За градивната енергия на Стрелците много се знае, но не по-слаба е и разрушителната сила на родените в зодията. Огромна е вероятността днес да демонстрирате именно негативната й разновидност и противно на здравия разум тежко да си навредите. Владейте се и действайте разумно.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ

Мощни атаки на нервност

              Засилената нервност днес е завладяла и мнозина от доказано по-спокойните и владеещи се представителите на  Козирози, което наистина доказва, че количеството отрицателен заряд е огромно. Желателно е да владеете негативните импулси или съзнателно да ограничавате периметъра им.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Чудесен ден

              Водолеите са на обратната позиция по отношение на представители на някои знаци от Зодиака, обхванати от импулса на нервност.  Денят им ще премине чудесно не само като емоционално настроение, но и от гледна точка на материални придобивки, настроение и личен шанс.

Дневен хороскоп РИБИ 

Лоши външни влияния

              Личните възможности на представителите на Риби са изразителни, но честно действащите от вас ще се сблъскат с проблеми, които в повечето случаи няма да отстранят. Много лъжи и негативни влияния от действията на определени хора от заобикалящите ви притискат и парализират сега.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft