Дневен хороскоп за утре, 19 септември-КОЗИРОГ Финансов успех, СТРЕЛЕЦ Сполучливи споразумения

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Дневен хороскоп за утре, 19 септември-КОЗИРОГ Финансов успех, СТРЕЛЕЦ Сполучливи споразумения
25207
Дневен хороскоп за утре, 19 септември-КОЗИРОГ Финансов успех, СТРЕЛЕЦ Сполучливи споразумения

Четвъртък е един от малкото наистина сложни дни през този календарен месец. Ще трябва да се съобразите с условия, с които може да не сте съгласни.

За ваше добро е този път да се примирите и да не създавате конфликтни ситуации. 
 

ОВЕН
Негативен ден

Справяйки се с текущ проблем, не решавате нещата си веднъж за винаги. Трудно постижими цели, кавги в обществените среди и лоши удари от противници. Тези характеристики за деня заселват съществуващата нестабилност, и въпреки някои положителни влияния, постигането на успех е твърде съмнително. Пазете се най-вече от неприятелите в обществото. 

 

ТЕЛЕЦ
Проблемни ситуации

Денят ви ще е ползотворен и приятен. Наистина се преуморявате с работа, но пък си заслужава. Телците разполагат с по-добри възможности от предния знак, и ако успеят да се възползват от тях ще реализират намеренията си. Не разчитайте на административна подкрепа, на уговорки и приятели. Ще последват само проблеми. Ако действате самостоятелно вероятността за постижения е по-голяма.

 

БЛИЗНАЦИ
Предимство, но и трудности

Имате твърде много работа и малко време, за да се занимавате с въпросите, несвързани с работата ви. Характеристиките на вашия ден са много близки до тези на предишните знаци. Късметът ви е по-добър, което на практика означава предимствени позиции, но ще се сблъскате със задкулисие, и лъжи, които ще дестабилизират възможностите ви за реализиране на по-значимите ви стремежи. 

 

РАК
Надделяване

На юристите и работещите в правната сфера им предстоят успешни изяви. Раците допускат вероятността от сблъсък с проблеми в деловите среди, където обстоятелствата не са обнадеждаващи, но пък при условие, че се концентрирате върху делата си, вероятността да успеете не е малка. Очертават се остри противоречия. Ще нанесете тежък удар върху противника си. 

 

ЛЪВ
Бъдете настойчиви

Някои от вас днес ще се откажат от свое намерение, въпреки че рискуват с това да заслужат много учудени погледи от околните. Необходимостта от психическа устойчивост, както и от активност в деловата сфера и по интересуващи ви въпроси, е ярка подчертана за Лъвовете през този ден. Независимо как се движат делата ви, гаранцията за сполука е заложена в настойчивостта. 

 

ДЕВА
Остри противоречия

Успехи очакват онези от вас, които се занимават с търговски дела. Доста напрегнат ден, през който няма почти никаква гаранция, че представителите на Дева ще са в състояние да контролират обстоятелствата. Очертават се сблъсъци с делови противници, които ще дестабилизират обстановката, и няма да ви позволят да действате според стратегията си.

 

ВЕЗНИ
Неочаквано развитие

Изберете най-важното и върху него съсредоточете енергията, за да постигнете максимума в работата си днес. Тежките делови обстоятелства не отминават и представителите на Везни в четвъртък. Ще се наложи да действате много категорично, за да реализирате целите си, като в някои случаи няма да мине без осъществяването на промени, за необходимостта  от които мнозина не са и предполагали. 

 

СКОРПИОН
Укрепете психиката си

Упоритостта в работата ви ще дава своите резултати. Ще се радвате на заслужено признание и материални придобивки. Поредният труден и безпокоен ден за Скорпионите, който е страшен не поради проблемите, с които се сблъсквате, а защото ви влияе демобилизиращо, и създава условия тази тенденция да се задържи почти шестдесет дни. Не се отпускайте и в никакъв случай не се подавайте на психическа капитулация. 

 

СТРЕЛЕЦ
Сполучливи споразумения

Не си създавайте излишни неприятности, като се задълбочавате в проблем, не заслужаващ толкова внимание. При наличните реалности е повече от ясно, че и Стрелците са подложени на куп неудобства, действащи в широки граници. Днес се очертават проблеми от околните във връзка с финанси. Ще ударите лошо противниците си и ще реализирате целите си. 

 

КОЗИРОГ
Финансов успех

Действайте разумно и обмислено, не бъдете прибързани и импулсивни. Четвъртък ще е благоприятен за реализация на финансови и на лични цели. В професионален аспект ще се сблъскате с трудности и с наглите лъжи на вашите шефове, чието поведение винаги е било фарисейско.Мнозина ще се разделят с партньор или със съдружник от средите на бизнеса. 

 

ВОДОЛЕЙ
Избягвайте остротата

Очаква ви спокоен ден и разтоварване от напрегнатата ви работа в последно време. Денят е носител на всички предпоставки за успешна реализация на целите, но подчертава, че ще участвате в остри кавги, които за едни от Водолеите ще избухнат при провеждане на преговори или при осъществяване на сделки, а в други случаи службата ще бъде арена на засилени противоречия. 

РИБИ 
Проявете активност

Ентусиазирани и с настроение ще работите за собствения си просперитет. Не действате ли активно и силно концентрирани в деловата сфера, вероятността да провалите деня си е голяма. Борбата за надделяване ще е остра и следва да сте категорични. Този е начинът да преодолеете трудностите и да се освободите от проблеми, или от развитието на неблагополучни ситуации. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft