Днес денят е съдбовен: отваря се портал между Небето и Земята, разкрива ни се Неизвестното

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Днес денят е съдбовен: отваря се портал между Небето и Земята, разкрива ни се Неизвестното
19330
Източник: pik.bg
Днес денят е съдбовен: отваря се портал между Небето и Земята, разкрива ни се Неизвестното

Денят 13 август е специален в астрологията. На тази дата се отваря портата между небето и земята , човек може да разбере неизвестното.

През целия ден Луната се движи на празен ход (от 01:12 до 18:37 часа).

Днес е особено важно да не назначавате важни срещи, да не вземате важни решения. Освен това избягвайте подписване на договори, делови срещи, обсъждане на нови проекти. Сторите ли го, рискувате да се стигне до фиаско - лунният период не позволява да се прецени правилно ситуацията и да се вземе вярното решение.

портал между небето и земята

Луната е в знак Козирог до 18:37 ч.

Период за рутинна работа. Хората действат праволинейно, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. Поставяйте всяко нещо на мястото му, създавайте ред, избягвайте безпорядъка. Уязвими са костната система, гръбначния стълб и долните крайници. Не е подходящо за зъболекарски услуги, освен при спешни и неотложни случаи. Неблагоприятно е да се обръщате към знахари и чакръкчии за наместване на прешлени и кости, лекуване на гръбначния стълб.

Продължава 13 лунен ден до 19:35 часа на 13 август (от 18:50 ч на 12 август)

Този ден е доста мистичен и мистериозен: вратата между небето и земята се отваря, човек може да разбере неизвестното. От гледна точка на енергията на 13 лунен ден ние опресняваме нашия енергиен резерв, подновяваме жизненоважните си сили. Като цяло към този ден трябва да се отнасяме с необходимото внимание и сериозност. Процесите на подмладяване на организма днес са особено активни. Времето обаче е неблагоприятно за всякакви начинания. Ако обаче вече сте започнали нещо, в никакъв случай не го оставяйте недовършено. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават, и е възможно да научите нещо от тях. Благоприятно е времето за общуване в група, за обучение. Може да се върнат някои стари проблеми, които не сте решили по-рано. Те все пак трябва да бъдат решени някой ден. Не отлагайте за по-късно това, което можете да направите сега.

13-тият лунен ден е предназначен за работа по грешките. Различни ситуации от живота могат да се повторят, хора и събития от миналото да се завърнат, може би в леко променена форма. Съдбата ви дава още един шанс да коригирате грешките, които сте направили в миналото, като дава възможност да се преживее повторно ситуацията. Ден на натрупване на информация, която ще бъде полезна за бъдещия ви живот. Тези, които владеят подобни техники, могат да си изработят защитни талисмани, да работят с кармата.

Не се ядосвайте на другите! Всичко, което ни се случва, го заслужаваме. Затова, вместо да негодуваме и да се възмущаваме, е по-добре да се замислим какво точно сме направили "погрешно" и ако е възможно, да го поправим. Ако нищо не може да бъде коригирано, то поне искрено се покайте и психически поискайте опрощение от онези, с които не сте се отнесли правилно. Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства - чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях всякакви отношения и да продължите напред.

Заедно с енергията в организма, прекрасно циркулират кръвта и другите течности и различните полезни вещества. Ето защо в днешния ден яжте повече храна, съдържаща полезни вещества - тя ще бъде напълно усвоена. Това движение на енергията може да размести някои дълбоки пластове на стари психологически проблеми. Не се вълнувайте. Отнесете се към тях спокойно. Сексът в този лунен ден трябва да бъде активен и иновативен, най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Ако се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Липсата на сексуално желание в 13 лунен ден или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички ресурси и не сте разчели правилно силите си.

Следва 14 лунен ден от 19:35 ч на 13 август до 20:14 ч на 15 август

26 слънчев ден – Ден за справедливост и подаръци от съдбата, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили. Поканете гости, срещнете се с приятели. Давайте подаръци на близките си, с които ще ги зарадвате. Добре е мъжете обезателно да направят подарък на жените, да им се възхищават и радват. 

Дай твоята оценка:
4 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft