Душата не умира: Момиче разпозна мъжа си и двама синове от минал живот-Видео

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Душата не умира: Момиче разпозна мъжа си и двама синове от минал живот-Видео
32930
Душата не умира: Момиче разпозна мъжа си и двама синове от минал живот-Видео

Покойният доктор по медицина Иън Стивънсън от Университета на Вирджиния в Шарлотсвил посвети повече от 40 години от живота си на феномена на прераждането. В своето изследване ученият сравнява историите на хората за минали животи с реални факти, които са потвърдени. До 1992 г. той е документирал 210 такива случая. Един от най-показателните беше случаят с 10-годишно момиче, което е родено през 1948 г.

в индийския щат Прадеш.

Суарнлата Мишра си спомни миналия си живот и разказа невероятни подробности за близките си. Тя описа своето минало семейство и деца, гледката от прозореца на къщата им, а също така каза, че тя е починала от болки в гърлото и дори е нарекла името на лекаря, който я е лекувал. Цялата тази информация беше записана от нейния баща, по-късно професор Шри Банередджи, колега на Ян Стивънсън, научи за тези истории.

Според момичето името й е било Бия Патрак. Изследователите откриха информация за тази жена, която почина през 1939г. Те уредили среща на Свърнлата Мишра с бившия съпруг, син и по-големия брат на починалия Бия Патрак, по време на която Мишра веднага разпознал роднините и ги нарекъл по имената им. Момичето напомни на бившия си съпруг, че преди да умре, тя му е оставила кутия с 2 хиляди рупии. Учудващо е, че никой освен съпруга й не е знаел за този факт. Суарнлата безпогрешно назова имената на познатите на Бия и други неща, за които тя просто не може да знае.

Общо екип от учени начело с Иън Стивънсън проучи подробно 895 случая на такива спомени. Изследователите стигнаха до извода, че само теорията за прераждането може да обясни огромното количество съвпадения с реални факти.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft