Дългa косa на пластове на мода за есента на 2011 година

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
Дългa косa на пластове на мода за есента на 2011 година
10162
Дългa косa на пластове на мода за есента на 2011 година

 

 

Изберете новият си есенен външен облик, като разгледате модерните прически за дълга коса на пластове за есента на 2011 и почерпите вдъхновение от тях. Кажете сбогом на старата си прическа и се пригответе за страхотна пълна промяна.

 

В подготовката за дъждовния сезон е изключително подходящо да помислим за нова прическа , която да е същевременно универсална и практична.

Дългата коса на пластове е най-добрият избор за тези, които искат да се отърват от заплетените крайща и обемистите структури на косата си.

Прическите за дълга коса на пластове за есента на 2011 предоставят на всички фенове широка гама от вдъхновени от красотата визии. В зависимост от формата на лицето ви и типа на косата ви, вие трябва да си изберете прическа, която ви предоставя безброй стайлинг варианти. Променете визията си с меки и плавни или напротив неравни и резки пластове.

 

 

 

 

 

 

 

 

Постигнете страхотна външна есенна визия с един добре обмислен ход спрямо прическата си. Това е най-подходящият момент да съживите косата си и да си направите прическа, която излъчва самоувереност и модерен облик. Прическата на пластове е една страхотна инициатива, която може да сбъдне вашите стайлинг амбиции. Носете косата си на големи плажни вълни. Използвайте стилизиращи продукти за да направите желаната от вас прическа. Неподредените пластове ви предоставят най-добрата възможност за експериментиране  с различни видове прически . Определете предварително дължината и стила на прическата си, за да може, когато си тръгвате от салона за красота, да бъдете максимално удовлетворени от новата си прическа.

 

 

 

 

 

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft