Д-р Неделя Щонова показа красивата си пораснала дъщеря - прекрасно копие на майка си! (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Д-р Неделя Щонова показа красивата си пораснала дъщеря - прекрасно копие на майка си! (Снимки):
5097
Източник: hotnews.bg
Д-р Неделя Щонова показа красивата си пораснала дъщеря - прекрасно копие на майка си! (Снимки):

Доктор Неделя Щонова няма нужда от представяне - широката ѝ усмивка е добре позната на всички зрители на Би Ти Ви от популярната ѝ рубрика в предаването "Преди обед". Освен телевизионна водеща и специалист невролог, доктор Щонова има още много скрити таланти, които демонстрира на специално мотивационно шоу , в което главни герои бяха вдъхновението, доброто и силата на човешкия дух.

Стартът даде дъщерята на доктор ЩоноваЛили , която нарисува майка си с думи и припомни, че от много години живее успоредно със своя голям брат „предаването на мама“, а след нея за професионалния старт на доктор Щонова в ефира на bTV разказа продуцентът на „Преди обед“ – Георги Тошев.

Публиката на спектакъла бе очарована от красивата тийнейджърка, копие на известната си и не по-малко красива майка.

Неделя Щонова дъщеря

„Неделя е вдъхновение. Неделя е човек с характер“, коментира той. Ректорът на Медицинския университет академик проф. Лъчезар Трайков и научен ръководител на нейния дисертационен труд я представи така: “Неделя Щонова е толкова неща – лекар, невролог, докторант, телевизионен водещ, автор, творец, пианист, майка. И това, което свързва всички нейни превъплъщения и черти на характера е думата креативност и думата хармония. Тя беше много посветен докторант, направи изключително иновативна дисертация, която защити блестящо. При това в най-тежката катедра. И в най-престижния университет. И мисля, че ако някъде тя трябваше да защити дисертация, това е Медицинския университет в София, защото тя го заслужава и защото той я заслужава”.

Неделя Щонова с Иво Петров

Аплодирана от колегите си в публиката – професор доктор Иво Петров, академик професор доктор Лъчезар Трайков, проф. Иван Стайков, българският политик и юрист Огнян Герджиков, академик Андреа Андреев, телевизионната водеща Мира Добрева и издателят Илиян Андонов, който обяви предстоящата премиера на книгата на Неделя Щонова в началото на другата година, звездата на вечерта представи един незабравим авторски спектакъл – вдъхновение за стотиците хора в публиката. Двучасовото преживяване, в което се включиха и героите в някои от незабравимите истории в нейните предавания, напомниха, че най-голямото чудо на света е човекът, а най-ценното му притежание – неговият живот.

доктор Щонова

Изненадани почитателите й аплодираха още няколко от многобройните й таланти – пеенето и танцуването. С любимите песни от репертоара на Лили Иванова и „Пойнтър Систърс“, телевизионната водеща и доказан медицински специалист в областта на неврологията предаде на публиката своя заряд и познание – фокусът на нашето внимание, определя качеството на нашия живот. И за финал тя изпя своя авторска песен – като музика, текст и аранжимент, наречена “Бъди Икар в съдба на бис”. Публиката получи и лимитирано мини издание с есенцията на споделеното от нея познание за живота, което предшества премиерата на дебютната й книга „Съдба на бис“, която ще се появи в началото на 2021-а, в каталога на издателство „Книгомания“.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft