Есента оплита в любовна мрежа тези три зодии - до края на годината срещат Голямата си любов!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Есента оплита в любовна мрежа тези три зодии - до края на годината срещат Голямата си любов!
2590
Източник: edna.bg
Есента оплита в любовна мрежа тези три зодии - до края на годината срещат Голямата си любов!

Това, че годината върви към своя край, не означава, че всичко вече е свършило и не бива да очакваме изненади от Съдбата. Особено за трите зодии , които ще ви разкрием по-долу, нещата тепърва започват да се заплитат, при това по най-приятния възможен начин!

За тях предстоят много изненади на любовния фронт , а най-хубавото е, че най-сетне ще срещнат Голямата любов - онази от филмите и приказките, за която повечето от нас само си мечтаят! Ето ги и щастливците на Зодиака:

любов и романс

Близнаци

Връзката, в която се намирате в момента, не е връзката, за която сте се съгласили в самото начало.

Нещата се променят и сърцето ви престава да обича. Това е напълно нормално и не бива да сте тъжни. До края на 2020 г. ще откриете своя човек и това ще стане толкова бързо, че дори няма да имате време да тъгувате по старите взаимоотношения. Догодина вече ще сте сгодени - нещо, което така и не ви се случи в сегашната връзка. Ще бъдете повече от щастливи и животът най-накрая ще ви дари с мечтаната голяма любов, която ще завърши с голямото "ДА!"

влюбена двойка

Лъв

Понякога животът се обръща в миговете, когато най-малко очакваш. И за щастие е за добро. В края на тази година ще се запознаете с двама нови човека, които ще дадат "заявка" сериозно да влязат в живота ви и да останат там завинаги. Но в сърцето няма място за повече от един човек, за това ще ви се наложи да направите избора на живота си. Хубавото е, че сърцето ви ще ви подскаже и ще знаете кое е правилното решение, въпреки че разумът ви може да казва друго. Догодина ви очаква най-прекрасното приключение, което ще завладее сърцето и ума ви. Ще усетите какво е то истинското щастие и споделената любов. Очаква си красива любовна приказка, която заслужавате и чакате от толкова време насам. Насладете се на всеки един момент и никога не забравяйте да благодарите на съдбата за подаръка, който ви е изпратила. 

любов на залез

Водолей

Водолеите във връзка може да се изненадат, защото е възможно скоро да приключат неочаквано връзката, в която се намират в момента. Това не важи за всички представители на този зодиакален знак, а само за тези, които са родени в средата на февруари. Всеки Водолей, който си няма половинка, може да се надява, че съдбата ще му изпрати Голямата Любов още в началото на другата година. Ще срещнете човек, който ще ви се струва, че сте познавали през целия си живот. Ще ви обсипе с внимание, нежност и любов, от която сърцето ви отчаяно има нужда, за да се съживи и да започне да обича отново. Това ще е една шеметна връзка, която ще се развие много бързо.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft