Ето какво се случи с петзначките 12 години по-късно!

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Аз пораснах
Ето какво се случи с петзначките 12 години по-късно!
3825
Ето какво се случи с петзначките 12 години по-късно!

Дългоочакваните деца ..

Много често майките с много деца стават самотни, защото не всеки мъж е готов да поеме отговорност за издръжката на голямо семейство. Всичко това обаче не се отнася за героите на нашата статия днес.

Барбара и Дмитрий се познават още от училище.

Постепенно приятелството им прерасна в нещо повече и след дипломирането си влюбените вдигнаха сватба.

Първия път Артемкини не успяха да станат родители, но втори път забременяха с пет наведнъж. Те научиха новината по време на първия ултразвук. Лекарите предложиха съпрузите да оставят трите деца, за да намалят риска от усложнения, но двойката отказа това.

В Русия никой не беше готов да се справи с този случай, затова съпругът и съпругата трябваше да заминат за чужбина. Благодарение на помощта на един богаташ, чието име все още се пази в тайна, те събраха необходимата сума за пътуването.

На 15-та седмица Артемкини  са приети в една от клиниките във Великобритания. Чрез усилията на лекарите, всичките пет момичета се родиха на 26-та седмица, след което бяха кърмени още няколко месеца. За щастие всички тестове са преминали и сега много голямо семейство се завърна у дома. Те бяха посрещнати с почести на летището, а градските власти им подариха четиристаен апартамент.
 
Разбира се, в началото беше особено трудно с толкова много бебета, но семейството беше решено да се справи. Оттогава са изминали 12 години. И двамата съпрузи си помагат взаимно в отглеждането на деца, а Дмитрий винаги е бил и ще бъде опора 

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft