Ето как пека вкусно месо, което се топи в устата: Винаги искаш още! Фантастично сочно без никаква обработка и без добавена мазнина

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Ето как пека вкусно месо, което се топи в устата: Винаги искаш още! Фантастично сочно без никаква обработка и без добавена мазнина
Ето как пека вкусно месо, което се топи в устата: Винаги искаш още! Фантастично сочно без никаква...
1557
Източник: За Жената
Ето как пека вкусно месо, което се топи в устата: Винаги искаш още! Фантастично сочно без никаква обработка и без добавена мазнина
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Свинското месо никога не е било толкова крехко и сочно. 

Само 4 съставки гарантират отличен вкус, а месото се разпада напълно в устата ви. 

Отсега нататък ще го пека само по този начин!

Как да приготвим най-вкусното печено свинско месо?

Опитайте тази рецепта и се уверете сами, че месото е много по-сочно. Ще използваме плик за печене и 4 основни съставки, за да превърнем свинското месо в наслада за небцето! Ето необходимите продукти за Крехко свинско печено в плик :

Крехко свинско печено в плик

Нуждаем се от:

  • 1,5 кг свинско месо
  • 2 глави лук
  • 1 ч.л.
горчица
  • малко соев сос
  • сол
  • смлян черен пипер
  • плик за печене
  • По избор:

    • мед
    • зеленчуци на вкус

    Приготвяне:

    Измийте месото, подсушете го с кухненска хартия.

    Нарежете на по-малки парчета.

    свинско парчета

    Снимка: YouTube

    След това смесваме тези парчета месо със сол, черен пипер, горчица и соев сос.

    подправки при свинското

    Снимка: YouTube

    Разбъркайте добре, така че всяко парче да е добре покрито. 

    СЪВЕТ:

    Не прекалявайте със соевия сос, за да не стане месото жилаво.

    Покрийте купата с месото.

    Поставете в хладилник да се маринова за 2-3 часа. 

    Нарежете лука на полукръгчета.

    Поставете в плика за печене заедно с маринованото месо. 

    лук в плик

    Снимка: YouTube

    свинско в плик

    Снимка: YouTube

    Завържете плика и направете няколко дупки с клечка за зъби. 

    пробиване плик

    Снимка: YouTube

    Поставете напълнения плик за печене върху тава за печене и я сложете в предварително загрятата фурна.

    Печете на 200°C за около 1 час. 

    След това време разрежете плика.

    Печете още 10-15 минути. 

    крехко свинско

    Снимка: YouTube

    крехко свинско печено

    Снимка: YouTube

    Такова ароматно, пикантно, сочно и крехко месо ще бъде идеалното основно ястие с любимата ви гарнитура или салата.

    Можете също да добавите по-големи парчета гъби, моркови или други зеленчуци към месото. 

    Можете също така да добавите малко мед към соса 10 минути преди готвене, за да придадете на месото вкусна коричка.

    Приятен апетит!

    Редактор: Петя Иванова
    Новини
    Мода
    Звезди
    Начин на живот
    Диети
    Красота
    още
    Любов
    Здраве
    Родители
    Коментари
    галерии
    Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
    още
    Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
    Design & Development: TaraSoft