Ето кои родни звезди изпратиха първолаци тази година (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Ето кои родни звезди изпратиха първолаци тази година (Снимки):
156261
Източник: blitz.bg
Ето кои родни звезди изпратиха първолаци тази година (Снимки):

Първият училищен звънец е тръпка, която всяко дете изживява по особен начин. Вълнението, когато стъпиш за първи път в училище, се помни дълги години след това.

Естествено, първият учебен ден е събитие, което вълнува не само децата, но и техните родители. Днес решихме да ви представим родните знаменитости, които тази година изпратиха първолаци (и не само) - заедно с малчуганите си много популярни личности прекрачиха прага на училище, за да подкрепят своите наследници в този важен ден.

Прави впечатление, че голяма част от родния хайлайф се вълнува от първия учебен ден на децата си. Всички те тръгват с големи надежди към училищния двор и очакват пътят на техните деца да е по-лесен от техния, по-бързо да достигнат до мечтите си.

Днес е вълнуващ ден за Николета Лозанова и Валери Божинов, тъй като общата им дъщеря Никол е в първи клас. Красивата майка от пролетта избира най-доброто училище за своята 7-годишна щерка. Противно на слуховете, че Никол ще учи в най-скъпото училище, Николета сподели, че е избрала това, в което са най-добри преподаватели. Съучениците на Никол и техните родители веднага разпознали Лозанова, макар и да не била гримирана и с прическа.

Никол Божинова

Никол на Николета и Валери

Кали също има повод за радост на днешния ден, тъй като изпрати и двете си деца на училище. Марк е вече в по-горните класове, а Александър ще е предучилищна. "Две момчета! Две училища! Безброй мечти.....сбъднете ги, ангелчета мои! Обичам ви и на Добър час", написа Кали в Инстаграм.

Кали синове

Кали с Марк и Александър

Актрисата Йоана Буковска също ще изпита чувството да изпрати първокласник и то двойно. Близнаците Вяра и Любомир са сред децата на популярни родители, които за първи път ще прекрачат прага на училището. Актрисата пази в пълна тайна подробности около избраното училище.

В легендарната група „Тоника СВ“ има двама внуци, които ще прекрачат за първи път училищния праг. Малкият внук на Милица Божинова-Даниел ще е първолак в кварталното училище, където учи и батко му. Ванеса на Ваня Костова ще учи в Музикалното училище заедно със сина на Иван Лечев – Константин.

Щерката на Калин Вельов – Карина ще учи в 10 ОУ в Младост 1. Различното там е, че има допълнителен курс по английски и испански.В 119 СУ „Акад. Михаил Арнаудов“ ще учи дъщерята на певицата и писателка Светла Иванова – Стела.

Бербатов дъщеря

Малката Елия –дъщеря на Димитър Бербатов започва първи клас в Англо-американското частно училище, а кака й Деа ще е в пети клас. За първородната си дъщеря Дария, Мис България Ромина Андонова е избрала близкото до тях училище.

Дай твоята оценка:
4 от 8 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft