Ето най-сетне прекрасното семейство на доц.Ангел Кунчев - уникални снимки от архивите (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Ето най-сетне прекрасното семейство на доц.Ангел Кунчев - уникални снимки от архивите (Снимки):
3827
Източник: pik.bg
Ето най-сетне прекрасното семейство на доц.Ангел Кунчев - уникални снимки от архивите (Снимки):

Покрай коронакризата България се сдоби с нови звезди, които дори изместиха тези от сцената и екрана. Става дума за експертите от Националния оперативен щаб, които ежедневно чуваме и виждаме в медиите.

Една от най-популярните личности в страната в момента е главният здравен инспектор доц. Ангел Кунчев , който от месеци е на първа линия в борбата с Ковид-19.

Епидемиолог № 1 на страната е изоставил любимото си хоби – пътешествията, за сметка на работата, която от март месец насам е негов единствен приоритет. Преди коронавирусът да затвори границите на света обаче, д-р Кунчев изповядвал максимата да не влагаме в материални придобивки, а в изживявания. Любопитството му към чуждите култури през годините го е отвеждало на някои от най-екзотичните места по света.

Снимките в официалния му профил в социалната мрежа Фейсбук са запечатали спомени и моменти от всички му далечни воаяжи. Сред топдестинациите, които главният здравен инспектор е посетил, се нареждат Мали, Египет, Тунис, Индия Китай, както и редица европейски градове и държави, като Малта, Англия, Португалия, Албания, столицата на Холандия – Амстердам, Стокхолм, Будапеща, Истанбул и редица други.

Негов спътник в пътешествията и в живота е съпругата му, с която споделят страстта си към екскурзиите. Тя също е лекар по призвание и професия. Понякога ги придружава и техният син – Тодор, който е гордостта на семейството. Завършил е Първа английска гимназия в София, а после е последвал примера на татко си и се дипломирал в Медицинския университет през 2014 г. В момента е един от най-добрите невролози в Александровска болница.

По-рядко към тях успява да се присъедини дъщеря им, която се е установила в Берлин и гради кариера в сферата на комуникациите. Доц. Кунчев е тракиец, коренът му е от Симеоновград. Никой във фамилията на главния държавен здравен инспектор не е изкушен от медицината – баща му е бил счетоводител, майка му е работила в общината. Назад в родословието са застъпени всякакви професии.

 „В математиката и физиката не съм си представял реализация. Не знам как точно се насочих към медицината, бях решил твърдо, че ще кандидатствам хуманитарна специалност с биология или химия, защото ми бяха интересни. Логично първият избор беше медицина – утвърдена професия, уважавана. Не мога да кажа обаче: От малък мечтаех… Знаех, че това е съдбата ми… Но и никога не съм съжалявал за избора на професия и за специалността, която се оказа изключително интересно нещо и с необятни възможности за работа“, споделя доц. Кунчев.

Освен по пътешествията епидемиологът се увлича и по театъра, филмите и литературата. „Книжното хоби се конкурира с насладата от музиката. Установих, че имам вътрешна необходимост от музика, тя е изкуство на друго ниво. Ако дълго не съм ходил на симфоничен концерт, усещам липса. Не на запис, въпреки че при съвременните средства можеш да си пуснеш всичко на най-добрите оркестри в света с невероятно качество, но имам вътрешна необходимост да съм в залата“, споделя лекарят, който е почитател на Хайдн, Вагнер, на Брамс, Бетховен, Моцарт. 

Ето и няколко снимки от семейния албум на семейство Кунчеви:

Ангел Кунчев семейна почивка

Кунчев със семейството си край морето

Кунчев семейство

Съпругата му и синът му също са лекари

Ангел Кунчев съпруга

Със съпругата си в Англия

Тодор Кунчев

Доцентът на дипломирането на сина си Тодор 

Ангел Кунчев Мали

Спомен от Мали

Ангел Кунчев Мали

С жена си насред екзотиката на Тунис
  
Ангел Кунчев пътешествия

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft