Желанията на тези 3 зодии мощно ще се изпълнят през месец април!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Желанията на тези 3 зодии мощно ще се изпълнят през месец април!
6865
Желанията на тези 3 зодии мощно ще се изпълнят през месец април!

През месец април ние задълбочаваме интереса си към философското, а може би и дори религиозното мислене, и определяме какво е това, което ни дава радост - това, което наистина е важно в нашия живот в дългосрочен план.

Вярваме в нещо по-силно от нас и това ни дава усещането, че правим правилното нещо и че сме духовно защитени - „нещата ще се развият“ е цялостното отношение сега.

Ето кои са трите зодии, чиито мечти ще станат реалност през месец април

 

Овен

Месец април ще започне спокойно за вас и без особени промени, както и изненади Ще се радвате на спокойствието, за което отдавна мечтаете - както в личен, така и в професионален план. Първата седмица ще мине така, но през втората седмица от април ще останете повече от изненади от това, което ви предстои.

На много представители на Овните ще им се наложи да си стягат багажа, защото ги очаква неочаквано пътешествие. Дали подарък, дали печалба... оглеждайте се внимателно и не забравяйте редовно да си пускате тотото, защото късметът е  на ваша страна в следващия месец. 

Рак

Април ще ви се стори много кратък, именно заради положителните емоции, които ще го изпълнят. Бъдете щастливи от това, което ви предстои, защото малцина могат да си пожелаят точно това. От средата на април ще започнат да ви се случват малки чудеса, но най-голямото от всички е свързано с любовта. Обвързаните ще получат предложение за брак или предложение за съвместно съжителство, според това на какъв етап от връзката си са. Необвързаните ще се запознаят с човек, който ще открадне сърцето им и изобщо няма да има намерение да го връща обратно. Ще бъдете обсипани  с много внимание, изненади и отношение, за което не сте си и мечтали. 

Везни

Още в първите дни на месец април ще разберете новина, която ще ви направи истински щастливи. Зодиите, които се намират в сериозна връзка, ще бъдат повече от щастливи и спокойни. Но не това е голямата новина. Всеки човек си има мечти, които се надява един ден да се сбъднат, но никога не предполага колко скоро може да е това. В първите дни на април е много възможно да разберете, че ще ставате родители. Бебето ще промени животът ви по най-добрия за вас начин. Имате нужда от това, за да наместите всички разпилени парченца от живота си и всичко да си дойде по местата. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft