Заснеха близнаци как се бият в корема на майка си

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Аз пораснах
Заснеха близнаци как се бият в корема на майка си
3260
Заснеха близнаци как се бият в корема на майка си

В една от родилните болници на китайския град  Инчуан лекарите се сдобиха с необичайно видео, като извършиха ултразвуково изследване на дъщерите-близнаци на бъдещата майка.

Странните снимки показват как неродени сестри се удряха една друга с юмруци в утробата.  Родителите, разбира се, след като научиха за това, изразиха загриженост за здравето на децата си, но лекарите ги увериха, че въпреки тази “борба” няма от какво да се страхуват. Миналата седмица двойката наистина се сдоби със здрави близнаци.

След като установиха, че всичко е наред с техните бебета, съпрузите публикуваха видеото по-долу в Мрежата, където веднага стана „вирусно".

Много редовни интернет потребители са стигнали до заключението, че тези кадри са още едно доказателство за войнствеността на човешката природа. Според други коментатори, момичетата са го правили несъзнателно и рефлексивно и тук няма нищо изненадващо, още по-малко ужасно.

Интересното е обаче, че самите лекари изясняват, че близнаците вече са рядкост, макар и не голяма, но за тях „да се бият” в утробата на майката е почти уникален случай.

Дай твоята оценка:
3 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft