За първи път убиецът на Милен Цветков отправи думи към близките на журналиста

вход през zajenata.bg
За Жената
Инциденти
За първи път убиецът на Милен Цветков отправи думи към близките на журналиста
1198
За първи път убиецът на Милен Цветков отправи думи към близките на журналиста

Обвиняемият за смъртта на Милен Цветков Кристиан Николов за първи път се обърна към близките на журналиста. "Изказвам съболезнования на близките на Милен Цветков. Досега не съм имал възможност да се срещна с тях.

Съжалявам за случилото се". Така се обърна той към тях по време на първото заседание по делото в Софийския градски съд. Роднините на Милен Цветков не са в залата, а само техните повереници - адвокатите Менко Менков и Надежда Ковачева.

Съдът решава дали да даде старт на делото или да го върне на прокуратурата заради грешки по време на разследването. Обвиняемият Кристиан Николов беше доведен под конвой, в съда присъства и майка му. Освен това стана ясно, че Кристиан Николов не иска да го снимат в съда, предаде БНТ. Дани Петканов взриви България с разкритие за случващото се със сина на Милен Цветков Според прокуратурата той е причинил смъртта на журналиста умишлено. Седнал зад волана след употреба на силен коктейл наркотици. Шофирал е с 99 км/ч вместо допустимите 50.

По време на разпоредителното заседание адвокатът на Кристиан Николов, Любомир Таков поиска отвод на прокурор Иван Кучиев, защото срещу него има преписка в Специализираната прокуратура, в която има данни за връзките му с адвокат Менков. Освен това се твърди, че бил предубеден и не е прокурорът, на когото е разпределено делото на случаен принцип.

Кучиев възрази и съдът не уважи искането на Таков.

Съдът с председател на състава Веселина Ставрева обаче отведе майката на Кристиан Десислава от качеството й на негов защитник. Адвокатите на Николов са двама - Любомир Таков и Константин Симеонов.Те не са съгласни с обвинението срещу клиента им, че убил умишлено Милен Цветков и че случаят е особено тежък.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft