Звездопад през октомври-Как да си направим така, че желанието ни да се сбъдне

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Позитивни мисли
Звездопад през октомври-Как да си направим така, че желанието ни да се сбъдне
1923
Звездопад през октомври-Как да си направим така, че желанието ни да се сбъдне

През октомври ще бъдат активни наведнъж два мощни метеорни потока - Орионидите и Тавридите. Експертите посочват, че това е идеалният момент да си пожелаете падаща звезда.

Най-важното при пожеланието е вярата, че е възможно. Чудесата наистина се случват, но те се основават на човешки действия. Също така се запознайте с това как правилно да формулирате желанията, така че те да се сбъдват много по-често.

Енергията на Тавридите и Орионидите тече

Тези два потока не са най-мощните, но тяхната енергия е идеална за пожелание през октомври. Тавридите дават самочувствие, а Орионидите помагат да се мисли по-широко, отворено съзнание.

Това означава, че през октомври е възможно и дори е необходимо да мечтаете, да си пожелавате и най-важното да започнете да вървите напред. В противен случай няма да работи за достигане на нови висоти.

Как да си направя желание да го сбъдна

Препоръчително е да видите падаща звезда, за да се сбъдне желанието. Ако не е възможно да видите звездното небе, тогава можете просто да пожелаете в деня на пиковия брой падащи звезди. Основният поток от Ориониди ще достигне своя връх на 21 октомври. На този ден е важно да си направите ново желание или да помолите Вселената отново за нещо най-важно.

Желанието може да се каже на глас, можете да го напишете на ръка на лист хартия и да го запазите. Много е важно да формулирате правилно самото желание. Например, невъзможно е желанието да съдържа частиците „не“ или думата „не“. Не можете да поискате от Вселената да накара някого да се почувства зле, някой е преследван от неуспех. Не можете да поискате нещо неосъществимо.

Сигурно е нещо, към което вече сте започнали да се стремите. Дори ако е направена само една малка стъпка, изказването на желание на връх Орионид на 21-ви ще бъде втората стъпка. Това е много важен ден, тъй като падащите звезди ще ни дадат повече вяра в себе си. Това няма да бъде просто магия, а осезаемо увеличаване на мотивацията и ентусиазма. Ако приемете желанието си сериозно, то наистина ще се сбъдне по-бързо.

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft