Звездна МАГИЯ преобръща живота на 3 зодии до края на седмицата:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Звездна МАГИЯ преобръща живота на 3 зодии до края на седмицата:
15118
Източник: edna.bg
Звездна МАГИЯ преобръща живота на 3 зодии до края на седмицата:

Дори да не вярвате в астрологията и влиянието на планетите върху живота ви, все пак прочетете кои зодии ще почувстват магията на звездите съвсем скоро, до края на тази седмица - може да сте сред тях!

В понеделник находчивият Меркурий образува тригон с експанзивния Юпитер, а ден по-късно наблюдавахме съвпад на Венера - планетата на романтиката и лукса, с Марс - планетата на страстта и жизнеността, в Лъв.

Затова не е чудно, че през настоящата седмица могат да ви сполетят блестящи идеи, докато мислите извън рамките и се изразявате по-смело. Междувременно може да очаквате високи температури не само навън, но и в любовния ви живот – затова се отдайте на чувствата и си позволете да се влюбите!

звезди и любов

В четвъртък, 15 юли, предстои момент на добрата и състрадание – по това време Слънцето в Рак ще образува тригон с духовния и съпричастен Нептун, който ще ви помогне да забравите за егото си и да осъзнаете своето място във Вселената.

А тези дни представителите на няколко зодии ще усетят въпросните явления в най-голяма степен! Проверете дали сте сред тях и последвайте съветите на астролозите от EliteDaily.com.

Рак: Мирогледът ви се усъвършенства, вие също

Тази седмица космосът ви насърчава да се освободите от страховете си и да прегърнете непознатото.

Възможно е на рамото ви да кацнат неочаквани възможности и от вас зависи да се възползвате от тях. Може дори да бъдете изкушени от приповдигнат авантюристичен дух, който ви потиква да оставите настрана познатото и да създадете нови преживявания. Жадни сте за нови изживявания и утоляването на това желание ще допринесе много за личното ви израстване. Животът е твърде кратък, за да седите отстрани и да гледате как всички останали правят нещо смело, Раци!

магията на небето

Лъв: По-секси сте от всякога и всички го знаят

Тази седмица излъчвате положително сексуална енергия, Лъвове. Съвпадът на Венера с Марс стимулира вашия магнетизъм и страст. Може да откриете, че хората са по-привлечени от вас от обикновено. Може дори да се почувствате по-уверени и сигурни в себе си, като изпитате желание да направите нещо грандиозно. Във вас циркулира толкова енергия и красота, че светът чака със затаен дъх, за да види какво сте решили да направите!

Риби: Забавлявате се повече, отколкото можете да си представите

Тази седмица ви заобикаля творческа, игрива, артистична и свободолюбива енергия в изобилие. Всичко, което ви се ще да правите, е да се забавлявате и да се почувствате отново дете. Романтиката няма да остане чужда за вас тeзи дни и може да усетите пеперуди в стомаха си, докато някой изразява чувствата си към вас. Това е идеалното време да излезете с обекта на желанията ви и да преживеете нещо незабравимо заедно!

Дай твоята оценка:
4 от 5 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft