Идеи за външна кухня за лятото

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
За Дома
Идеи за външна кухня за лятото
19672
Идеи за външна кухня за лятото

 

външна кухня 1

Малко неща са звучат по-съблазнително от вечеря на открито през лятото. Всъщност, има нещо освобождаващо в храненето навън.

Независимо дали предпочитате пикници, неформални барбекюта или по-засукани вечери, приготвени вън, храненето на открито е едно различно изживяване. Проблемът с повечето подобни възможности е, че менюто може да бъде доста ограничено, и това се дължи на наличното кухненско оборудване .

Разбира се, възможно е да приготвите храната в кухнята си и просто да я поднесете навън. Така обаче удоволствието за готвача е доста по-малко. Готвенето на открито трябва да бъде социално преживяване, при което има контакт с останалата част от семейството или приятелите . Ако планирате да инвестирате в оборудване на външна кухня, ето и няколко идеи относно кухненски екстериор. В центъра на всички снимки, разбира се, е фурната или пещта.

Пещ за пица

пещ за пица

Когато говорим за забавления на открит о, пещта за пица може да се превърне в център на вниманието. Гостите ви ще се насладят на топлината, струяща от пещта на дърва. Пиците са много популярни, а можете да забавлявате гостите си, като им позволите да слагат продукти върху пиците си по свой вкус. Пещ за пица от тухли е относително лесна за конструиране, освен това пасва на най-различни оформления на двора.

рустик пещ за пица

Традиционните пещи за пица имат малки складчета за дърва под тях. Дърветата са предпочитани за постигане на автентичен вкус. И все пак, тези пещи не са само за приготвяне на пици, еднакво добри са и за печена на пити, ястия с ориз , риба, месо, дори супи. В тях топлината идва отгоре и се отразява в тухлите от всички страни.

Външна кухня

кухня навън

Ако пещта ви се струва добра идея, защо да не направим нещата по-мащабни. Направете миниатюрна кухня в ъгъла на своя двор. С пещта в средата, добавете обикновена конструкция от камъни или тухли от двете страни.

модерна кухня навън

Добавете няколко вратички за шкафчета отред и плот отгоре. За още по-пълно оборудване, сложете и мивка с течаща вода. Едно метално барбекю е последният елемент.

Ако външната ви кухня е в непосредствена близост до къщата, можете да добавите и комин за отвеждане на миризмите. 

тухлена пещ

комин

вънна кухня

модерно барбекю

красиво барбекю

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft