Идеи за ултра стилен маникюр

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Маникюр
Идеи за ултра стилен маникюр
25791
Идеи  за ултра стилен маникюр

Тенденциите в маникюр а стават все по-приказни. Това, което се очертава като модна вълна не може да се нарече просто маникюр , това е изкуство.

Следващите идеи как да направите Вашите нокти ще придадат на Външния Ви вид завършеност и стил.

Ще се учудите колко идейни могат да бъдат моникюристите и каква безкрайна колекция от декорации могат да Ви предложат този сезон. Залага се най-вече на декорации с камъни , декоративни мрежи, ексцентрични рисунки.

 

маникюр

 

маникюр

 

Добавете лукс и изящност към декорациите по Вашите нокти без да се притеснявате, че те могат да изглеждат претрупани, това е модерно този сезон. Дайте воля на своето въображение и  пренесете тези идеи върху маникюра си. Няма да сгрешите ако съчетавате различните нюанси, с екстравагантни декорации и добавите различни по цвят камъни или други ефекти.

 

нокти

 

нокти

 

Поиграйте си  с цветовете, добавете манисти или буркат . Можете съвсем спокойно да съчетаете много и различни цветове, който си контрастират като декорирате различните нюанси в най-разнообразни форми. Нестандартният и отрупан с бляскави орнаменти маникюр ще допълни Вашата визия и ще Ви открои като моден диктатор. Популярни в момента са декорации на карета, раета, цветните блокове както и точките.

 

маникюр

 

декорации

 

декорации

 

Цветните маникюри се завръщат с пълна сила. Така че ако сте фен на тази тенденция сега е момента да изпъкнете с уникални нокти декорирани по най-модерните тенденции за сезона.

 

декорации

 

декорации

 

декорации

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft