Изберете маска и разкрийте истинското си лице. Този тест ще ви покаже за какво мечтаете тайно, но се страхувате да го признаете.

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Игри и тестове
Изберете маска и разкрийте истинското си лице. Този тест ще ви покаже за какво мечтаете тайно, но се страхувате да го признаете.
1363
Изберете маска и разкрийте истинското си лице. Този тест ще ви покаже за какво мечтаете тайно, но се страхувате да го признаете.


Можете да вярвате или да не вярвате в психологически тестове. Човек обаче не може да им откаже едно - те осигуряват храна за размисъл. Благодарение на тях можем да разсъждаваме върху истинските си желания.

Без това няма да продължим напред. Потиснатите чувства ни отнемат радостта от живота.

Тестове като този помагат да се разкрият истините, които са затворени за нас . Ключът към правилното решение е подсъзнателното предложение и спонтанният избор.

Посочете маската, която ви хвана окото и прочетете какво желае вашето подсъзнание и го крие от вас. Обяснението на вашия избор можете да намерите по-долу.

Първата маска

В живота често се чувстваш глупак. Случва се така, че вече не искате да споделяте с близките си своите мисли, предположения и това, което чувствате, защото се страхувате, че те ще го интерпретират по свой начин и ще ви гледат като луди. На първо място искате подкрепата на хората, които обичате. Единственото нещо, което трябва да имате предвид, е фактът, че другите чуват това, което им казвате. Но в същото време те не само искат да разберат какво се случва с вас, но и искат да знаят мотивите, които са ви водили. Моля, обърнете внимание, че близките ви не са глухи за вашите нужди, но всеки от тях има свой собствен житейски опит, така че те си обясняват думите и действията ви по различни начини. Бъдете търпеливи и не се обезсърчавайте. Никой не е безпогрешен и на всеки може да се случат грешки.

Втората маска

Повече от всичко друго копнеете за мир и хармония в живота си. За съжаление, това води до факта, че искате да контролирате всичко и всички. Страхувате се, че в момента, в който дадете на близките си повече свобода, те ще се удавят в нея и ще ви оставят, ще станете безинтересни и скучни за тях. Справете се с това. Вместо да контролирате, започнете да показвате своята благодарност, любов и топли чувства.

Третата маска

Страхувате се, че ще загубите радостта от живота, която сте придобили. Вие сте пълни със страст. Обичате света и изграждате връзка с него всеки ден. Единственото, което ви тревожи, е, че някой ден (може би в напреднала възраст), поради липса на енергия или желание, няма да можете да се насладите напълно на живота. Не се тревожете, нито един човек няма да посети вашия свят и да научи напълно неговите тайни.

Четвъртата маска

Наистина сте щастливи, когато съберете около себе си кръг от близки хора. Получавате радост и вдъхновение от срещата с любимите хора, след размяна на мисли и преживявания, както и просто от това да сте заедно. Тайната ви мечта е за приятелите, които ще издържат във времето и ще вървят с вас през живота. Имате добри шансове да осъществите тази мечта.

Петата маска

Вие сте много креативен човек. Искате да създадете красиви неща със собствените си ръце. Дори да работите за корпорация, мечтата ви е да творите. Комуникацията с изкуството ви прави истински щастливи. Не е задължително да рисувате, може да мечтаете да създадете красиви мебели, да създадете витражи и т.н. Въпреки това се страхувате да го направите сериозно. Криеш таланта си дори от близките си. Това е грешка. Не се страхувайте накрая и покажете на другите какво създавате.

Шестата маска

Вашата мечта е да създадете за любимите си хора безопасно пристанище, в което те да могат да се върнат. Бихте искали те да бъдат щастливи и доволни от живота си. Искате да им дадете всичко най-добро. Вие не искате да бъдете мълчалив герой. Искате хората, които обичате, да забележат вашите усилия и да ви оценят. Може би е време открито да им разкажете за това?

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft