Виждаш ли на ръката си буква Н? Честито! След 40-те съдбата ти ще направи остър завой:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Виждаш ли на ръката си буква Н? Честито! След 40-те съдбата ти ще направи остър завой:
3342
Виждаш ли на ръката си буква Н? Честито! След 40-те съдбата ти ще направи остър завой:

Всички сме чували хората да повтарят отново и отново, че „бъдещето е във вашите ръце“. Колкото и да е странно, това не е шега или преувеличение. Дланите ви определено държат ключа към всичко, което искате да знаете за живота си. Ще бъдете изненадани да разберете какво могат да ви кажат дланите ви за вас !

Хиромантия е един от начините да разберете всичко за личността на човека, за неговото настояще, минало и бъдеще, само като погледнете дланта му. Можете да анализирате всички линии, всички криви и тирета на ръката си, за да разберете цялата истина за вас въз основа на това.

Нека да видим какво могат да ви кажат тези линии на дланта за вашето бъдеще. Познавате ли онези скрити знаци, които говорят за това дали ще постигнете успех в живота или не? Ако имате буквата "H" върху дланта на ръката си , то тя означава именно това!

буква Н на дланта

Буквата "H" се формира от три реда - линията на сърцето, линията на главата и линията на късмета. Ако всички тези линии са свързани по определен начин, те ще образуват буквата „H“ върху дланта на ръката ви.

Какво носи "Н" в бъдеще

Хората, които имат тази буква на дланта си, ги чака успешна промяна в съдбата им след 40-те. Веднага след като достигнат тази възраст, те веднага ще почувстват, че животът им се е обърнал рязко към по-добро.

Те изведнъж ще станат свидетели на увеличаване на доходите и финансовото им благосъстояние. До четиридесетата им годишнина упоритата работа и всичките им усилия няма да дадат желаните резултати. Нещо повече, до тази възраст те ще се борят да свържат двата края.

Едва след навършване на четиридесетгодишна възраст тези хора най-накрая ще започнат да берат плодовете на упорития си труд. Хората с буквата „Н“ в дланта си са изключително емоционални по природа. Те обикновено се опитват да помогнат на другите. Най-често ги заблуждават, възползвайки се от щедрата им същност.

Н на дланта

Такива хора ще направят всичко, за да помогнат на близките си. И въпреки че късметът не ги съпътства през първата половина от живота им, те никога не губят надежда във всяка ситуация.

Тези хора са надарени с положителен ум и са изключително трудолюбиви по природа. Това, което ги отличава от останалите, е тяхната интелигентност и остър ум.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft