Интересни решения за малки и големи апартаменти-Номер 6 е от най-интересните!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
За Дома
Интересни решения за малки и големи апартаменти-Номер 6 е от най-интересните!
1234
Интересни решения за малки и големи апартаменти-Номер 6 е от най-интересните!

Нашата къща е място, където се връщаме след работа, където се събуждаме, закусваме, събираме деца в училище, срещаме гости и четем книги в уютни топли вечери. Домът ни е отражение на самите нас и на нашия живот и е много важно в къщата да има ред.
Според Мари Кондо, любимият ми автор на бестселъра „Магическо почистване“: „ Ефективното почистване включва само две важни действия: отървете се от ненужното и определете къде да съхранявате правилното “.

И ако всичко е ясно с първия параграф - имате нужда само от правилното отношение и смелостта, за да се разделите с неща, които не ви трябват, тогава с втория трябва да помислите и да планирате система за съхранение, която да пасне на нещата на техните места възможно най-удобно и практично и така че добре се вписва в интериора.

Днес сме ви подготвили 11 идеи за съхранение на неща в къщата , за които може би дори не сте наясно.

Но това е, от което наистина се нуждаете. Не забравяйте да помолите мъжа си да ви направи в банята същия шкаф като № 5!

Интересни идеи за дом и градина

Кашата в килера не винаги означава, че човек е мързелив. Често причината се крие в първоначално неправилната организация на съхранение на дрехи .
Онези неща, които не се вписват в гардероба, са много удобни за съхранение зад главата на леглото. Напълно възможно е да поставите каси или кошници там и да закачите малки закачалки: например за шалове или колани, можете също да държите или шапки зад главата на леглото.

Е, това е рай за любителите на книгите!

Това ще пасне на всички инструменти, които ви трябват.

Наистина вечна идея, която заслужава внимание! Дървените щайги ще ви помогнат в почти всяка ситуация.
Изберете тези, при които дъските се вписват плътно една до друга, комбинирайте размери, удобни за маратонки и ботуши. И в малки дървени кутии е удобно да съхранявате запасите от чорапи.

Банята е най-малкото помещение в апартамента, но има големи очаквания, свързани с необходимостта от максимално настаняване на различни комунални услуги. Козметика, кърпи, аксесоари за баня, сапун, предмети за лична хигиена - и това не е пълен списък с неща, които трябва да бъдат правилно поставени!

Удобен и много функционален.

Не пренебрегвайте пространството на балкона и създайте от него друго килерче или зимен хладилник.

След като сте направили допълнителни шкафчета и рафтове и евентуално поставите маса със стол, можете да добавите много допълнително пространство за съхранение на малки неща в апартамента си или да подредите личния си офис!

Е, ако говорим за разумно подреждане на лятна резиденция, тогава всичко може да дойде на помощ. Например, старо градинско стълбище може да се превърне в надеждно място за съхранение и най-важното - удобно. Или старото колело се превръща в дизайнерски рафт за съхранение на неща!

И такива устройства ще помогнат да се поддържа ред в детската стая.

Още няколко интересни идеи за банята!

А стълбището, по което се изкачвате до горния етаж или до таванското помещение, и изобщо има неограничени възможности за съхранение.

РЕДАКЦИОНЕН СЪВЕТ

Такива идеи ще бъдат полезни за всички, защото всеки в апартамента може да намери малко свободно пространство за функционални мебели , което ще помогне за рационално използване на пространството в апартамента.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft