Каква тайна крие часът ти на раждане? Съдбата е приготвила специален дар за всекиго:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Каква тайна крие часът ти на раждане? Съдбата е приготвила специален дар за всекиго:
1937
Източник: dariknews.bg
Каква тайна крие часът ти на раждане? Съдбата е приготвила специален дар за всекиго:

Както всички знаем, зодиакалният знак, под който сме родени, играе голяма роля в съдбата на човек. Но по-интересното е, че освен годината, месеца и деня на раждане, часът също има огромно значение .

Той дава основни заложби, които с времето ние развиваме. Тази информация може да бъде особено полезна за нас, защото ни разкрива в коя област потенциалът ни е най-силен, както и с кои негативни черти трябва да се справим

Часът на раждане дава отражение и на характера ни по някакъв начин. С това са напълно съгласни астролозите, които твърдят, че през целия ден различни планети оказват влияние върху хората, а някои от тях ни оказват най-голямо влияние именно в нашия час на раждане. Ето каква е съдбата ти според часа на раждане :

съдбата според часа на раждане

От 00:00 до 1:59 часа на Меркурий

Ако човек е отличен  ученик или студент, тогава с голяма вероятност той е роден по това време. Учението се отдава лесно на тези хора, те се радват на този процес. Връзките им с другите са изградени по два начина - или са напълно отворени за партньорите си, или се защитят с „бодлива тел“ от хората. Тяхното голямо предимство е добрият външен вид. Те често изглеждат по-млади от годините си, гледайки ги е трудно да отгатнете истинската им възраст.

От 2:00 до 3:59 времето на Венера 

Хората от този период са истински работници, в добрия смисъл на думата. С помощта на своето усърдие те са способни да реализират най-смелите идеи. Затова са готови да пожертват много, включително собственото си здраве. Техният недостатък е липсата на гъвкавост при общуването с други хора. Те не разпознават позицията на противника, въпреки очевидността на аргументите. Склонни към твърдо доминиране в живота и работата. Но те са верни. Верни на семейството, бизнеса, родината.

От 4:00 до 5:59 времето на Марс 

Хората, родени под влиянието на тази планета, са емоционални и изразителни. Те имат изключително чувство за хумор и естествен талант да забавляват хората или с равен успех да ги разгневят. Водещата сила за тези хора не е логиката, а чувствата. Те могат, ако искат, да бъдат успешни в кариерното си развитие.

новородено

От 6:00 до 7:59 часа времето на Нептун 

Да живееш с чистотата на сърцето е един от основните мотиви на тези хора. Логично изчисляване на техните действия няма да работи. Вътрешно те са мистериозни и загадъчни. За тях са важни духовните компоненти на личността у другите хора. Чуждо им е да преследват материалните неща в този свят. Те успешно се развиват в творчески професии.

От 8:00 до 9:59 времето на Уран

Тези хора по природа са общителни. Те не търпят самотата, имат голям брой приятели и познати, с които те обичат да прекарват времето си с удоволствие. Склонни са да бъдат непосредствени в комуникацията. Обичат да помагат на хората, дори и да не ги познават и не очакват нищо в замяна.

От 10:00 до 11:59 времето на Сатурн 

Родените под звездата на Сатурн са кариеристи. За тях желанието да бъдат лидери е естествено. В този случай тяхното мнение се оценява и слуша, а гневът ги плаши. В личния живот може да страдат, тъй като цялото си свободно време отделят за кариерата си.

час на раждане

От 12:00 до 13:59 времето на Юпитер

Детството и юношеството им се осъществяват в развлечение, а желание за знания им липсват. „Тройката“ хронично се установява сред по-голямата част от оценките в училището. Желанието за нови знания идва много по-късно и се проявява много силно. Седенето на едно място не е любимото им занимание. Пътуването, гледането на света във всичките му прояви е това, което те харесват.

От 14:00 до 15:59 времето на Плутон

Родените в този период имат вроден дар да убеждават. Отиват към целта си по измерим и систематичен начин. Харизмата е хармонична и много естествена.  Плутон дава на такива хора вид, към които и обратният пол обикновено не е безразличен.

От 16:00 до 17:59 времето на Венера

Венера дава на тези хора докосването до романтиката. Двойствеността, колебанието и непримиримите решения не са за тях. Ако целта е ясна, такъв човек със сигурност ще доведе в нещата докрай. Тези хора могат да се превърнат в любимци на съдбата, но животът им може и да бъде провал.

От 18:00 до 19:59 часа на Меркурий

Тези хора са фанатици на здравословния начин на живот. Спортът, балансираната диета е тяхното хоби. Те също така са склонни да избират професия, свързана с медицината. Те не харесват слабостите в себе си или в другите. Човек може да живее мирно с тях, ако в начина му на живот има ясен ред и постоянен контрол.

От 20:00 до 21:59 времето на Слънцето

Горещото Слънце прави тези хора страстни и любящи. Често склонни към звездни болести, опитват се да се откроят от тълпата и да привлекат максимално внимание. Те са лидери в живота. Наслаждават се на похвали и обичат ласкателството.

От 22:00 до 23:59 времето на Луната

За тях е странно да бъдат загадъчни. Това са хора с психична насоченост и имат силно развита интуиция. Подпомагайки другите, те разчитат на взаимна благодарност и подкрепа. Те са хора, които знаят какво искат. Стремят се да живеят според собствените си правила.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft