Какво говори за вашия характер любимият ви нюанс лак? Ако носите нежни пастелни цветове, вие сте ...

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Позитивни мисли
Какво говори за вашия характер любимият ви нюанс лак? Ако носите нежни пастелни цветове, вие сте ...
2596
Какво говори за вашия характер любимият ви нюанс лак? Ако носите нежни пастелни цветове, вие сте ...

Въпреки че вероятно имате няколко любими нюанси на лак, вярваме, че в крайна сметка настроението е решаващо при избора на цветове. Ако се чувствате женствено, най-вероятно ще изберете лек цвят на кожата или розов оттенък, а ако сте щастливи и игриви, ще изберете интензивно жълто или розово, а когато се чувствате съблазнително, обикновено това са някои червени или тъмни нюанси.

Ако най-често носите черен / много тъмен лак, вие сте ...

творчески 

Тъмният маникюр е много шик. Повечето жени, които носят много тъмни цветове са креативни типове, които мислят извън рамките - и имат малко по-непокорен характер. Същевременно това са жени с голямо самочувствие, защото трябва да знаят как да носят този оттенък. 

Ако носите неонови цветове, вие сте ... весел 

Интензивните цветове дават автоматично къмпинг настроение и енергия, така и тези хора са пълни с жизнена сила и жизненост. Такива хора са много положителни и се радват на компанията на приятели. 

Ако носите нежни пастелни цветове, вие сте ... спокойна 

Нежните цветове като бледорозово, сметана, дори и варианти на леко жълто или корали, помагат да се отпуснем, което означава, че тези хора са със спокоен характер. Тези хора винаги са приятна компания, тъй като не са натрапчиви и шумни. 

Ако носите класически бял маникюр, вие сте ... лъскав 

Независимо от това дали става дума за бял лак на целия нокът или класически маникюр с бели върхове, това е съвременен вид, който е елегантен и винаги в тенденция. Този маникюр стои добре на жените от всички възрасти, а дори и подмладява тези, които го носят. 

Ако носите огнено червен цвят, вие сте ... страстни 

Трябва ли да се обяснява? Червеното е най-сексапилният цвят, който перфектно изразява страстната страна на жената, която го носи.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft