Какво да правим, ако съпругът ни е против да ходи на село при тъща си

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Какво да правим, ако съпругът ни е против да ходи на село при тъща си
1507
Какво да правим, ако съпругът ни е против да ходи на село при тъща си

Пътуването в провинцията е сбъдната мечта за много от нас. Особено когато седите цяла зима в четири стени, в задушен апартамент. Така че искате да се освободите, да подишате чист въздух и да се насладите на работата в градината, да видите родителите си ... Не всеки обаче изпитва такива ярки и чисти усещания.

ПЪТУВАНЕ ДО СЕЛОТО

Мария изнемогва в апартамента от няколко месеца. Тя вече беше започнала да сънува майка си и баща си.

А децата вече не веднъж хленчат за това, казват, бързо щели да отидат на село. Излишно е да казвам колко се радваха, когато свърши студеното време. Възможността да видят баба си и дядо си вече беше толкова близо!

Тази година обаче съпругът ѝ беше упорит по някаква причина и категорично отказа да отиде . Наивната Мария продължаваше да му задава въпроси, но не можа да получи ясен отговор. Желанието да отиде беше голямо, затова тя реши да се справи със съпруга си, докато получи ясни обяснения.

По време на поредния разпит Богдан избухна. „Не искам да ходя, защото всичко ще бъде като миналия път! Ще донесем скъпи продукти: сладкиши, месо ...

Всичко е с високо качество! Тогава сестра ти с нейната орда деца и ненаситен мъж ще погълне всичко това. И ще прекараме остатъка от ваканцията, ядейки евтини колбаси! "

Мария беше шокирана от тези аргументи. За нея сестра й беше един от най-скъпите хора. „Как можеш да кажеш това! Въпреки че мама и татко не са богати, те винаги се стараят толкова много да ви угодят, подгответе най-доброто . Всички в нашето семейство просто ви обожават. Съпругът на сестра ми винаги пита дали ще дойдете ... "

Богдан имаше ясен отговор: „Затова ме чакат, защото печеля много. Те знаят, че никога не идваме с празни ръце. Ние носим храна, подаръци, дори бензин на баща ти за колата! Баста, няма да ходим повече там!"

Мария не можеше да намери думи. След като обмисли внимателно всичко, тя си събра нещата и като взе децата, отиде при родителите си без съпруга си. Радостните родители поздравиха дъщеря си и внуците си със сълзи на очи, зарадвайки се на дългоочакваната среща. На въпрос къде е скъпият Богданчо, тя не отговори: беше твърде смущаващо ...

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft