Какво става! Софи Маринова и Гринго отново заедно!

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Какво става! Софи Маринова и Гринго отново заедно!
58343
Какво става! Софи Маринова и Гринго отново заедно!

Любовните перипетии на Софи Маринова нямат край. Нейните истории с Гринго са достойни за колумбийски сериал! 

След много скандали и развод веднага след стватбата, както и жалба в полицията за физическо насилие, вече обратът в отношенията на ромския славей и айтоския мачо.

Седмица след като Софи плачеше в районното, че Гринго иска да я убие, сега те отново са щастливи заедно.

 Снимка от сдобряването на Софи и Гринго 

Съграждани на Софка в Етрополе споделят, че са ги засекли заедно. Веднага потърсихме певицата за коментар, а тя този път бе видимо щастлива и с еуфоричен глас ни заяви: "Всяко семейство се кара, явно и ние сме били в такъв по-изнервен период. Заедно сме, обичаме се. Но моля медиите да ни оставят на спокойствие и да не наливат масло в огъня. Искам да си изживея любовта далеч от любопитните папараци", бе лаконияният отговор на Софка.

В момента двамата са в Етрополе на обяд. Певицата не скри, че всички наоколо ги гледат с любопитен поглед и се яудят какво се случва с тях. "Любов ли бе да го опишеш", смее се Софи на края на разговора ни.

Припомняме, че Софи подаде молба за развод само два месеца след сватбата. Тя заяви, че Гринго я тормози и след като й счупил ръката за трети път, решила да го остави. Той не приел радушно новината и започнал да я преследва и тормози, което наложило ограничителна заповед. Сега обаче всичко между тях е пак същото, а нейните приятели не са изненадани от разводя на нещата, тъй като си я познават и знаят, че за любовта е готова и през ада да мине.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft