Как да възбудим любимия си бързо

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Секс
Как да възбудим любимия си бързо
89156
Как да възбудим любимия си бързо

Да се научите да възбуждате мъжа си бързо, е важно, ако искате да имате радост в сексуалните отношения, а оттам и във връзката. За щастие, това е лесно постижимо.

Трябва само да премахнете няколко пречки, които може да ви спрат да го направите правилно. Преди да обясним, какво точно трябва да направите, добре е да обясним начините, по които мъжете и жените се възбуждат, защото е важно да се направи такава съпоставка. 

Мъжете са от Марс, жените от Венера
Мъжете обикновено могат лесно и бързо да се възбудят. Може да сте чули от приятели, или от медиите, че те се възбуждат визуално, но истината е, че те се възбуждат също толкова силно и бърза, когато чуят подходящите звуци, както и севъзбуждат бързо, ако чувстват нещо по-специално към човека до себе си. 
Жените се възбуждат малко по-различно. Понякога това може да се случи наистина бързо, също както при мъжете, но обичайно отнема по-дълго време, отколкото при половинките им. 
Освен че времето, за което се възбуждат е по-дълго, жените се възбуждат и от различни неща, така че не считайте автоматично, че това, което ви възбужда вас, може да действа и на мъжете. 

Начини, на които може да се разчита, че ще възбудят един мъж

По-късно ще обясня и за някои наистина страхотни начини за възбуждане на един мъж, но първо нека да започнем с изпитаните, проверените начини, които работят.

Целуването
Знам, че звучи отегчаващо, но става въпрос за целуването по други места. Опитайте се да придвижите устните си към бузите и най-вече към ушите. Става въпрос по-специално заокончанията на ушните миди. Те са изключително чувствителни и мъжете се чувстват страхотно, когато ги целуват там. След това, можете да се преместите надолу по врата, който също е много сензитивна част и е хубаво да се целува. 

Докосването на вътрешната част на бедрата
Не можем да подминем и това. Стимулиране то на вътрешната част на бедрата също е много възбуждащо за мъжете. За да започнете да го докосвате, стартирайте независимо къде по крака и се придвижвате бавно към целта. Страхотно се чувстват, и когато докато ги докосвате по бедрата, „случайно“ги докоснете и между краката, за малко, не да изглежда преднамерено. 

Мръсните думи ги възбуждат
Повечето мъже обичат да им се говорят мръсотии, особено ако обикновено не ги използвате в езика си от ежедневието. Каквито и да са, вулгарни, или не, въздействат и може да използвате смело въображението си, като му кажете, какво възнамерявате да направите с него, или с някоя част на тялото му. Мръсните думи създават впечатлението на жена, която е уверена в себе си и добре знае какво иска, а това е супервъзбуждащо за мъжете. 

Как изглеждате и как сте облечени
Както казахме по-горе, мъжете се възбуждат от това, което виждат. Голяма част се дължи на начина по който сте облечени и изглеждате. Разбира се, повечето мъже се възбуждат от красиво бельо и тесни дрехи, но първо можете да говорите с партньора си, като го питате за фантазиите му, така ще разберете, как да се облечете, ако това е постижимо. Може в съзнанието му да има медицинска сестра, секретарка, или нещо такова. 

Това са основните неща, които помагат за възбуждането на повечето мъже. При голяма част от тях е достатъчно да ги използвате за добър резултат. Има и такива, които се възбуждат от нещо определено и специално, но това може само вие да го разберете, ако комуникирате правилно с партньора си. Някои мъже се притесняват да си признаят за странностите, които ги възбуждат, но ако ви имат доверие, ще ги споделят. Може да попаднете и на такива, които не знаят за някои от ерогенните си зони и вие ги откриете. Затова не се притеснявайте да експериментирате. Може и двамата даразберете нещо ново. 

Мъртво близначе спаси живота на брат си

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft