Как да изберем прическа за жена около 50 години: Стилни възможности и често срещани грешки

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
Как да изберем прическа за жена около 50 години: Стилни възможности и често срещани грешки
29395
Как да изберем прическа за жена около 50 години: Стилни възможности и често срещани грешки

Тайната на добрия външен вид и елегантност, изглеждат в зависимост от възрастта и състоянието. Над 40, над 50, правилно избраната прическа може да ви стои добре в продължение на пет години и напълно да трансформира изображението.

Решихме с пояснителните примери,  да обясним как да избираме прически за жени на средната възраст.
 
Стилистично табу:

Висок кок. Има жени, които носят една прическа цял живот, която са си избрали още по време на младостта си. И кокът е една от тях. Честно казано, не отговаря на една жена, която би изглеждала странно.

Стайлинг. Тя често е в компанията на къдравата коса. На първо място, страдат от лоша коса, и второ, лакът добавя допълнителни години и изглеждате напрегнат.

Боядисването -или добавяте ивици на сивото - вие избирате. Но, ако решите да боядисвте косата си, уверете се, че тя винаги изглежда свежа. Неоцветена сива коса изглежда твърде гадно.

Подмладяваща
Някои видове прически помагат да отстраните  възрастта от лицето си. На първо място, това е  прическа с бретон. Разбира се, всички поотделно, а има и жени, които категорично няма да отива, но като цяло тя подмладява.
 
Къса коса (Пикси, Боб). Те изглеждат по най-добрия начин и младежки и ви превръщат в елегантна жена на средна възраст.
В допълнение, с подобна прическа, лесно можете да експериментирате с подреждане.
 
Прическа на етажи. Една отлична възможност за тези, които не искат да подстригват косата си  късо. Оценява се прическата, за разлика от правата коса, прави човек по-интересен и привлича вниманието далеч от бръчките и други свързани с възрастта промени.

Опции на етажи има много. Важно за вас да си спомня не техните имена, както и принципите, на които следва да бъдат установени от дясната стил за жени над 50 години.

Отпуснатост. Структурирани, меки линии, рамкиране на формата на лицето. Стайлинг и прически в духа на героинята от "Мръсни танци"  абсолютно не е подходяща.

Обем. По принцип, обемът - най-желаната точка за всички жени, когато става дума за прическа. Но с напредването на възрастта, косата става по-тънка, често добавя допълнителни килограми и в резултат на общата форма, лишена от обем прическа напомня на ледени висулки и безмилостно качва години към възрастта. Ако косата е рядка, това помага да направи косата с път отстрани.

Къдрици. Много женствена версия, която може да се направи от почти всяка прическа. Между другото, няма да има повече от подходящ ретро стил. С теб ще изглежда златна рамка с диаманти. Младо момиче с ретро прическа изглежда прекалено умислено! Радвайте се!

Цветова гама
Тук също има своите малки трикове и тайни. Когато сте на 20 или 30, кожата няма почти никакви недостатъци, но за сивата коса трябва да се мисли от по-рано. След 40, тази "дама" започва да се доближава по-близо и по-близо.
 
Най-важното - избирайте ярки цветове. Ние често ги виждаме в звездите, тъй като прекалено тъмна коса добавя до 10 години. Oбещаващо, нали? Светла в същия цвят подмладява. Да, не може да не се каже: "Дами, не добавяйте боя на косата в сложните цветове, като син патладжан, рубин, бордо.  Това не е смешно. Когато видите тези нюанси на косата откъм гърба, почти винаги предполагате, че възрастта на жената е (50+). Е, те не ви боя.

И още нещо: след 50 години реално спасение ще бъде най-леките акценти, като косата се избелва от слънцето и отблясъците се формират неравномерно. Тя изглежда много по-младежка от плътните и гладки тонове.

Вижте, преди да подкъсявате
Какво ще кажете за дължината, две еднакви мнения не съществуват. Някои казват, че жените над 40 да забравят за дългата коса, други успокояват ". Носете ги на воля"
 
Аз съм на мнение, че на първо място трябва да имате трезва преценка на своите външни данни. Тен, формата на лицето, състояние на косата - това са факторите, които в крайна сметка трябва да бъдат от решаващо значение. Нека обясня.
Тен.
За дамите пищна физика е важно да не изглежда по този начин.Слаба жена и жена със средно телосложение и дълга коса, без риск да изглежда нелепо.
 
Формата на лицето
Изборът на  прическата не е проблем. Но понякога дължината е по-трудно да се избере, като имате квадратна челюст, или да добавите обем на кръгло лице.

Състояние на косата
Този фактор е един от основните. Суха, чуплива и тънка коса, няма да изглежда добре в дължина. Имате две възможности - прическа, която да е веднъж завинаги, или да се спре боледуването на косата и ще ви се върне пак растежа.
 
50 години - това не е краят на пътя, а неговата среда! В крайна сметка, една жена на 50 има твърде много предимства под формата на мъдрост и опит, така че косата не бива да увеличава възрастта ви!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft