Как да излизате винаги добре на снимки и да изглеждате като истинска звезда, трикове, които трябва да знаете

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Как да излизате винаги добре на снимки и да изглеждате като истинска звезда, трикове, които трябва да знаете
130688
Как да излизате винаги добре на снимки и да изглеждате като истинска звезда, трикове, които трябва да знаете

Всяка от нас иска да изглежда уверена и красива, когато я снимат, но доста често не знаем как да позираме и поради неправилната поза и неблагоприятния ъгъл, похабяваме възможността за страхотни кадри. Днес ще ти дадем 12 съвета, с които винаги ще изглеждаш добре на снимка.

Тези простички пози ще подчертаят извивките на тялото ти и ще прикрият малките недостатъци.

 

Поза №1

Това е една от най-простите пози, а върши чудеса.

Постави едната си ръка на ханша, а другата на - талията. Заради разстоянието, което се получава между ръцете и торса, талията и ръцете ти изглеждат по-фини.

 

Поза №2

Този поза много прилича на първата, но този път едната ръка е отпусната до тялото. Трябва да си обърната право към обектива, а тялото ти да е леко наклонено в посока на отпуснатата ръка.

 

Поза №3

Ако наблизо има ограда, парапет или маса, можеш да се облегнеш на тях. Ръцете трябва да се поставени отстрани на тялото и тежестта основно да пада върху тях. И внимавай да не вдигаш раменете твърде високо, защото това ще скъси врата ти.

 

Поза №4

Не е нужно винаги да правиш нещо специфично с ръцете или краката си, понякога е напълно достатъчно да ги поставиш в естествена, отпусната позиция. Ръцете могат да са в скута ти или върху единия крак, както е показано на снимката. Важното е да запомниш, че тялото ти ще изглежда най-добре, ако в такава поза изнесеш теглото си на една страна.

 

Поза №5

Винаги е добра идея да се облегнеш на лакът, но снимката трябва да е направена странично. Тази поза ще подчертае извивките на тялото ти, а ръцете ти ще изпъкнат. Позата е подходяща както за снимки навън, така и за снимки, направени в затворено помещение.

 

Поза №6

Много често най-простите пози са най-успешните. Изнеси теглото си на една страна и леко се наклони в кръста, докато си се облегнала на парапета. Така силуетът ти ще бъде под формата на буквата S.

 

Поза №7

Това е перфектната поза за портрет. Свий ръцете в лактите, постави ги на повдигната повърхност и леко наклони главата си на една страна.

 

Поза №8

Всякакви линии, които са намерили място в снимката ти, ще привлекат вниманието към най-важното от фотографията – теб! Можеш да се облегнеш на клон (или друг подобен предмет), както е показано на снимката, но недей да отпускаш цялото си тегло върху него. Тази поза е идеална и за портрети.

 

Поза №9

Ако не знаеш какво да правиш с ръцете си – не се притеснявай! Просто ги постави зад теб или в джобовете. Тази страхотна поза е и много лесна за изпълнение. И още един съвет – увери се, че в джобовете нямаш нищо друго, освен ръцете, иначе ще се издуят по неестествен начин.

 

Поза №10

Това е най-простата поза за портретна снимка! Снимка, заснета от този ъгъл, ще направи лицето ти по-слабо. И не забравяй да изправиш раменете и да повдигнеш брадичката.


 

Дай твоята оценка:
3 от 4 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft