Трик, с който всяка жена ще изглежда по- слаба и фина отколкото е, е как да не се възползваме (снимки)

вход през zajenata.bg
За Жената
Мода
Модни Съвети
Трик, с който всяка жена ще изглежда по- слаба и фина отколкото е, е как да не се възползваме (снимки)
5896
Трик, с който всяка жена ще изглежда по- слаба и фина отколкото е, е как да не се възползваме (снимки)

Често за стройните дамски шопинг пътувания доставят повече удоволствие от жените с пищни форми. Това е така, защото  е много по-лесно да се изберат интересни неща, които изглеждат перфектно върху вас.

Те не се притесняват от цвета, стила или дължина, защото са сигурни, че така или иначе ще изглеждат перфектно. Докато пищните дами се опитват главно да изберат дискретни дрехи, които биха скрили възможни недостатъци във фигурата.

Проблемът е, че понякога, опитвайки се да скриете недостатъците, в същото време криете и предимствата на външния ви вид. Затова решихме да споделим с вас няколко трика, които ще ви научат да избирате успешни тоалети и умело да оформяте образа си.

„ Пълните дами не трябва да се обличат скучно !“ И сега ще ви разкрием какви оптически илюзии в дрехите ще ви помогнат да направите силуета ви  по-елегантен.

 

Грациозен силует- да възможно е

Като начало, прави хоризонтални линии визуално разширяват фигурата, поради което дори стройните дами може да не изглеждат най-добре в тях

За да избегнете досадното разочарование, първо трябва да идентифицирате проблемните зони на фигурата си и да разберете дали си струва да опитате с дрехи с декорации или да имате щампа под формата на хоризонтални линии.

Ако фигурата има участъци, които са забележимо по-широки от всички останали, хоризонталните линии са приемливи само ако са под този вид. Комбинирайки дрехи по този начин, можете визуално да коригирате пропорциите на тялото и да направите силуета по-елегантен.

Но тясна вертикална лента , особено разположена отпред и в центъра на дрехата веднага ще ви направи много по-високи и стройни. Между другото, всякакви довършителни вертикални линии или удължено V-образно деколте също ще помогнат за създаването на такава илюзия.

Цветовете на гардероба и моделът върху дрехите също играят важна роля. Продукт с щампа под формата на диагонална клетка ще ви направи доста по- слаби, за разлика от другите дрехи.

Смята се, че черното ви право по-слаби, а бялото - по-пълни. Това не е напълно вярно. Такъв закон е валиден само в случай на комбинация от тъмни и светли нюанси . Трябва да се отбележи, че в проблемната зона винаги трябва да има тъмен цвят.

Жените, на които природата е присъдила фигура с форма на круша, трябва да създадат акцент в горната част. За да направите това, можете да използвате големи яки, изрези под формата на лодка или ръкави-фенерчета.

А за онези дами, които, напротив, имат тесни ханшове и голям бюст, долната част на тялото трябва да се подчертае, така че силуетът да изглежда хармоничен и балансиран.

Е, надяваме се, че тази информация ще ви помогне да се научите да купувате правилните дрехи, което не само би могло да скрие някои от недостатъците на фигурата, но и да подчертае всички нейни предимства, а следващото пазаруване ще се превърне в истинско удоволствие.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft