9 Април 2012
                
                170374
            
                                                                        Как да приготвим вкусен козунак
                                                                                                
                            Как се прави козунак плетеница
                                                                                                Рецепта за Великденски козунаци
                                                                                                Как да си направим пухкав козунак
                                                                                                Великденски козунак
                                                                                                Как да направим вкусен козунак със сметана
                                                                                                Домашен козунак
                                                                                                Вкусни ароматни козунаци на конци
                                                            
                Как се прави козунак плетеница
	Продукти:
	1 кг брашно
	200 мл олио
	6 яйца
	300 г захар
	1 пакетче мая
	200 мл прясно мляко
	стафиди и орехи за украса
	Приготвяне:
	Разтворете маята в млякото. След което прибавете продуктите в следната последователност: захар, яйца, олио, брашно. Оставя се да втаса. Разделя се на 3 части и се оформя като плитка. Украсява се с ядки и стафиди. Пече се в умерена фурна. 
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            







