Катето Евро и Павел Поппандов с покъртителни думи за Филип Трифонов (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Катето Евро и Павел Поппандов с покъртителни думи за Филип Трифонов (Снимки):
1185
Източник: pik.bg
Катето Евро и Павел Поппандов с покъртителни думи за Филип Трифонов (Снимки):

Снощи бе съобщена в медиите тъжната вест за смъртта на великия актьор Филип Трифонов . Негови колеги и приятели потънаха в скръб за звездата от "Оркестър без име" и споделиха безценни спомени за него.

Двама от най-ярките актори от родната сцена, Катерина Евро и Павел Поппандов , приеха тежко загубата:

"Приех много тежко снощи новината за смъртта на Филип Трифонов" - това сподели през сълзи в ефира на Би Ти Ви Катето Евро. "Беше страхотен ентусиаст. Никога не съм го виждала да се сърди, да се цупи. Откъде се появи този инфаркт, Павка? Та той беше такъв здравеняк", обърна се Катето Евро към Павел Поппандов.

Катето Евро Филип Трифонов

"Снощи трябваше да се видим и да бъдем заедно. Наш приятел беше на гости. Това се случва всяка година. Аз отказах заради пандемията. Той е трябвало да отиде там в дома на нашия общ приятел. И изведнъж телефонът е звъннал. Те са го очаквали, но синът му Мартин се е обадил и казал, че е починал от инфаркт", разкри Поппандов.

"Не мога да повярвам, че това се е случило. Не познавам друг такъв колега - такъв ентусиаст", сподели актьорът и добави: "Парадоксално е това, че завършихме заедно театралните си изяви с пиесата "Детектор на лъжата".

"На никой от нас не му е минавало през ума, че "Оркестър без име" ще добие такава слава. За жалост, вече няма 11 души от създателите на този филм, включително и 5-6 от актьорите", продължи Попандов. По думите му Филип Трифонов е бил немарлив по отношение на здравето си.

"Това, което ме измъчва, е как си отиде. Дали беше достатъчно признат? Децата му са безработни, той нямаше много работа и всичко се струпваше върху него и мизерната му пенсия", завърши актьорът. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft