Като ми остане червилото на дъното, ето какво правя и никога не го изхвърлям:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Като ми остане червилото на дъното, ето какво правя и никога не го изхвърлям:
1361
Източник: blitz.bg
Като ми остане червилото на дъното, ето какво правя и никога не го изхвърлям:

Любимото ви червило е на свършване? И колкото и да се опитате да гребете с пръст или четка, просто вече не може да го извадите от флакончето? Сигурно се е случвало на всяка от вас! Но ако ви е жал да хвърляте остатъците от червилото (а във флакона се намира около една трета от цялото съдържание, което просто няма как вече да използвате), днес ще ви покажем фантастична идея какво да направите с тях .

червило остатъци

Винаги оставяйте останките от червилото си, защото можете да направите нещо невероятно от него. Всъщност, червилото може да ви послужи и като друг вид разкрасителен продукт.

Когато ми остане буквално по-малко от пръст в опаковката, изваждам го с нож, клечка за зъби или лъжица, в зависимост от това, колко е голямо гърлото на опаковката, поставям го паничка и го затоплям на ниска мощност за около 10 минути в микровълновата.

червило остатъци

След това изсипвам течната смес в контейнерче за грим, което може да се закупи от всяка дрогерия и го оставям в хладилника за една нощ, докато не се втвърди.

Ако не искате да загрявате козметичния продукт, може да го смесите със същото количество кокосово масло и да го използвате веднага.

На следващия ден втвърдилото се червило вече е готово да се използва. Много дами, дори гримьори, използват този тип смес не само за червило, но и за руж. Някои дори купуват определени цветове, които да забъркат, за да създадат любимия си нюанс. 

Опитайте и няма да съжалявате!

Дай твоята оценка:
3 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft